Nostalgitripp -Joakim

Måste ju visa Jocke som liten också. Nu har jag inte frågat iförväg… MEN du är så söt älskling  så inte gör det väl nåt att du får synas här? 😉 Ja det syns nog att Betty brås på sin far iaf. Helst på bild nummer 2 tycker jag.

Pappa Tommy och bebisplutt Jocke 1978

Sötingen i samma dopklänning som Tyra och Betty döptes i

Åsså måste jag ju visa en liten större Jocke. Jag är säker på att jag skulle varit kär i honom som tonåring också. 😀 Eller…nä…hahaha när jag var 15 år så var jag nog inte så intresserade av 10-åringar!  😉 SÖTunge!

Idag så for jag och tjejerna in till stan och hälsade på mina kollegor (ja och även pappa Jocke eftersom vi jobbar på samma företag). Ulrika och Jessica som också är mammalediga kom också. Vi passade ju på att fira Ulrika i efterskott. 🙂 I morgon så är det DOP som gäller. Lilla Theodor ska ju döpas. Det är så mysigt med dop så det ser jag fram emot!

Trevlig fredagskväll till er bloggläsare!

2 comments

 1. Grodmamman says:

  Jag var också blond när jag var liten, nästintill kritvitt som riktigt liten och nu är jag brunhårig. Även utan toning!;)
  Kul att se er föräldrar som små! Här har jag och dottern varit kopior som små. Hon sa t o m själv när hon var liten att det var hon på både hennes egna foton och på de foton där det var jag som liten. Sonen är mer lik maken, även om han inte var det som bebis.
  Ha en bra helg!
  Kram

 2. i min lilla lilla värld says:

  hahaha Du om någon vet hur det är att leva mitt i renoveringen. Mindre kul med andra ord. Har dock flyttat hem till mamma ett tag. Kan inte vara hemma när de målar. Inte bra för Wildingen.
  Förhoppningsvis börjar de med badrummet snart. LÄÄÄÄNGTA.

  Hur har Ni det nu för tiden. Helt glömt bort att kika in här ju. Varför har jag inte dig på bloglovin liksom??

Lämna ett svar