Nattugglor

Min sambo och jag är kvällsmänniskor och har svårt att komma i säng i tid på kvällarna. Om det blir före 24, så tycker vi att det är tidigt. 🙂 Klockan är 3 nu, kanske man ska sova lite?

Nu har min yngsta lillasyster Johanna, hennes sambo Henrik och deras Tollare vid namn Fröken precis åkt hem.. Vi har käkat middag ihop och sedan har det blivit mycket singstar, tänk att det är sååå roligt! Johanna och jag körde mot Jocke och Henke, gissa vilka som vann!? Hehe. Ja men visst vann jag och syrran.  😉 Det kanske beror på att Johanna och jag är helt nyktra också!? 😀 Tack för en rolig kväll!

sing

Jag och Johanna trivdes med att vara vinnande laget! Här värmer vi upp och en massa fotografer springer runt oss! 😉

Helt crazy...jag vet! :D

Helt crazy...jag vet! 😀

sing2 (2)

107 (800x417)

Fröken sov sött i soffan.


Hoppas att ni har/har haft en riktigt bra helg.

KRAM

8 comments

 1. Lillasyster says:

  TUSEN TACK för god mat och dryck ikväll! Det var ju lite roligt med singstar ändå. 😉 Står med tandborsten i högsta hugg nu, är supertrött… Puss & Kram.

 2. Lotta says:

  Gick det bra med aftonbladet..ser så fint ut på bilderna. Här är vi uppe sent, men jag kan inte sova på morgonen..trött blir man på semestern och allt.
  Kram Lotta

 3. Sofia says:

  Ojojoj vilket draag det verlkar ha varit hos er:-) Singstar är superkul och jag sjunger hellre än bra, men man gör så gott man kan, *fniss*. Ha en fin dag i regnet, kramis Sofia

 4. Linda says:

  Härliga bilder!!!!!

  Jag skulel själv vilja testa singstar….. och om jag gör det ska jag minsann lägga ut de bilderna…… ser ju superskoj ut!

  Kram Linda

 5. Jenny says:

  Hej Helena!

  Vad bra ändå att både du o din sambo är kvällsmänniskor. Härhemma är min gubbe det medans jag är jättetrött..sen på morgnarna vill han sova medans jag är uppe tidigt och är hur pigg som helst:)

  Hihi, du o din syrra är ju riktiga talanger, Melodifestivalen 2010?? 😉

  Fröken är en riktig sötnos förresten!

  Kramis Jenny

 6. Helena says:

  Vad roligt det ser ut! Jag och min man är också nattugglor, passar inte så bra när lilla L vill upp kl 5. Hihi! Ha en fortsatt skön sommar! Kram Helena

Lämna ett svar