När kommer sommaren?

Tjoooheeej!

Idag har vi haft ett riktigt inneväder. Här har det varit regn-dimma väder heeela dagen. Rått och kallt. Snön har inte försvunnit ännu heller. Brrrr. Man blir verkligen tröttare när vädret är såhär…igen! Tur att man kan välja att stanna inne! 🙂

Se så fint den blommar!

Se så fint den blommar!

Sambon har monterat Pax garderobslösning i sovrummet och jag har mest varit ”husmor”. Städat, tvättat, tagit hand om barn och lagat mat! 🙂 Vi gjorde hemmagjord pizza idag och igår gjorde sambon en hemmagjord pizzasallad som har stått och dragit till sej riktigt gottigt! (så nu vet vi att du VISST kan laga mat!)  Jag tog en JÄTTEFIN bild på min 16 åring vid matbordet, men jag fick INTE lägga ut den bilden för honom…synd! Men jag respekterar det.

Vår älsklingskamin som vi har i matrummet har gått varm idag. Den är både praktiskt och vacker. Westbospisen,en modern kamin med gamla anor. Vi har emblemet kvar att sätta dit. Pricken över i:et. 🙂

kamin42

Där ska den få sitta, mitt på! :-)

Där ska den få sitta, mitt på! 🙂

kamin5

kamin

Hoppas att ni har haft bättre väder än vad vi har haft idag!

Kram

/Helena

5 comments

 1. Sara says:

  Vilken vacker spis! Härnere i mellanskåne har det varit strålande sol och 17 grader idag, så håll ut, värmen kommer till er också:)

 2. Jes says:

  Hej Helena,

  Tack för din söta kommentar på min blogg 🙂 Vad glad jag blev! Roligt att hitta till din jättefina sida också!!! Hit kommer jag gärna igen!

  Glad Påsk!

  Jes

 3. alegniinoffice says:

  Hej Helena! Tack för kommentaren inne hos mig.
  Vilket fantastiskt hus ni har o ditt kök är ju to die for!!
  Ja du, var dröjer våren? Vi vaknade till strålande solsken imorse, men den glädjen varade inte länge…
  Hit kommer jag gärna på nytt!
  Kram
  Ingela

Lämna ett svar