Någon som är sugen?

Byggställningen är på plats. Någon som är sugen på att börja skrapa? Ni är så välkomna isåfall. 😀


Efter lite (läs ganska mycket) skrapande, målande och snickrande så kommer de här sidorna att likna de 2 sidorna som vi gjorde klar förra sommaren. Förhoppningsvis. 😉 Ett soldäck/altan ska också byggas, men det blir nog jobb för sommaren 2011.

Höggravida moster Johanna och Henke kom och gosade med Tyra härom dagen. Tänk att min yngsta lillasyster snart ska få sitt första barn. I början på juli så kommer det en liten kusin. Min andra lillasyster Jenny har tre barn och nu ska Johanna få sitt första, verkligen på tiden -hon fyller ju snart 30! Nja snart iaf hon är 28 nu. 😀 Hon bär på mormor och morfars 8:e underverk!


Moster Johanna och Tyra gos. Det är så roligt nu när man börjar få mer och mer gensvar och Tyra gurglar fram läten och ler när vi pratar med henne.

Mormor och morfars 7:e underverk (och mitt 4:e) Tyra pratar med moster Johanna!

Idag är det verkligen ett riktigt PISSväder! Det är bara 10 grader varmt och det regnar. Prognosen säger att det ska lätta upp idag så vi kan hoppas på det…

Min kurering mot den elaka mjölkstockningen har gett resultat. Bröstet gör inte längre ont, febern är borta -det är bara en envis huvudvärk kvar. Men det går att leva med! 🙂 LÖRDAG och det är visst hela Sveriges bröllopsdag. Jag kommer säkert att se någonting från det kungliga bröllopet, mest för vimlet och de fina klänningarnas skull! Inte blir det fotboll iaf. Nä man kanske skulle ta sej ett bubbelbad med sin karl så här mitt på dagen när tjejerna har somnat?!  😀 KRAM

7 comments

 1. Lillasyster Johanna says:

  Meeen vilken tjockis! Vad dryg jag såg ut på ett kort, skulle bara försöka dra in dubbelhakan ju. 😉 Tur att Tyra är snygg iaf! Kram.

 2. ina says:

  Hej.. Skumt.. även jag har haft en dum och ensvis mjölkstockning med feber och grym huvudvärk som även den lättar idag…
  Vad söt Tyra är..
  Många kramar //ina

 3. Jenny says:

  Hej Vännen!
  Där har ni lite att bita i, med skrapning o målning:)

  Vad söt lilla Tyra är med sin moster (som är väldigt lik dig;))!

  Själv har jag varit på dop idag och blivit gudmor till lilla systerdottern Agnes! Hon var så snäll o glad under hela ceremonin! Storasyster Vera kunde inte stå still o sprang runt med en psalmbok i högsta hugg, hihi!

  Ha det gott!

  Kraam Jenny

 4. Aka says:

  Vad lika ni är du och Johanna, slående!! Huset är sååå underbart, suck…. Skrapningen verkar dryg, har 1000 projekt själv på gården så jag vet hur det känns… Bara att gilla läget, fniss. Din lilla bebis är hur gullig som helst 🙂 Verkar vara en glad liten tjej!

  Kramizar från aka

 5. ina says:

  hej hej
  Japp jag åkte på mjölkstockning – troligen för att snuttan sover från kl 22 till 06….

  Jo man får vara med VV när man ammar – man får 14 proP extra bara för det. VV har hjälp mig att gå ner totalt 13 kg nu… hade nog varit mera om jag inte blivit med barn.. men det skall bli andra ”bullar” nu…. tycker det funkar skitbra.

  kram

 6. Gardenhouse says:

  Oj oj så lillan har vuxit! Ja jag vet vad mjölkstockning innebär = ONT! Hoppas det är bra nu.
  Så fint huset blir när det blir klart, skrapning tycker jag är trist men att måla är kul.
  Må så gott, kram Sussi

Lämna ett svar