MVC, 3-årskontroll & besök

Idag hade Jocke sin lediga onsdag (han jobbar 90%) och jag tog ut en semesterdag.
Från klockan 4 i morse så har jag inte sovit särskilt mycket. Det var jag och 3 barn till (räknar in bebis i magen också) som sov under samma täcke…varav 3-åringen hostade mest hela tiden.
Dessutom så går jag upp och kissar en gång varje natt.

20111130-202356.jpg

Jag hade Mvc besök idag, som Tyra fick följa med på och Jocke och Betty var under tiden på 3-årskontroll.

MVC.
Mina värden var bra. Blodsockret, blodtrycket och urinet. Bebisens hjärta tickade på så fint. Dessutom så har hon sjunkit ner en bra bit -precis som många kollegor påpekat. 🙂 Har själv känt det också -det ilar (går som stötar) mellan benen och låser sej när jag går eller sätter mej för fort/fel. Inte alls behagligt.
Provet för GBS skickades iväg idag, får förhoppningsvis reda på om jag bär på det redan i morgon! Orolig!!!

BVC. Betty fick med beröm godkänt på 3 -årskontrollen. 😀 Hon brukar ju ofta vara blyg och reserverad i början när hon träffar folk som hon sällan eller aldrig träffar, men idag så surrade hon på och verkades trivas med nya BVC sköterskan.
Jag trodde att hon skulle säga nåt om hennes tal (som jag anser vara sent) men enligt hennes ålder så var det så bra så. Hon har ju kunnat alla färger sedan hon var ca: 2,5 år. Men tydligen så är inte det nåt som man ”ska” kunna förrän man är 4 år.
Vikt: 15,7
Längd: 93,5

20111130-203646.jpg

20111130-203700.jpg
Söta små ettåriga kusiner! 🙂 Tyra & Theodor.

På eftermiddagen så fick vi besök av syrran Johanna, med familj, som också var lediga idag. En mys-lugn eftermiddag med mycket fika! Precis vad jag behövde. 🙂

20111130-204153.jpg

20111130-204204.jpg
Söta små systrar. Ha ha. Helena & Johanna


Kollade tempen på Betty nu ikväll, eftersom hon inte riktigt har varit sej själv och mycket riktigt hade hon feber. Inte mycket, men dock feber. 38,3. Så det lutar åt att det blir vab för mej i morgon. På fredag har jag semester för Tyras förskola är stängd

20111130-204734.jpg
En inte så pigg liten Betty.

3 comments

  1. Barnens Hjältar says:

    Jag håller med om att det är en bra metod att räkna kalorier för att komma igång. Snacka om att inte vara medveten om hur mycket man egentligen stoppar i sig som man inte tänker på. Blir medveten på ett helt annat sätt så här.

Lämna ett svar