Min brudklänning!!!

ÅHHH min brudklänning kom idag, som jag har väntat.

Jag hittade en helt ljuvlig Lillian West brudklänning i spets. Beställde en måttbeställd kopia från Kina. Genom aliexpress.com

Var ju riktigt orolig över att den inte var välsydd och att spetsen skulle vara någon ”billig” variant. De lovade att den skulle likna originalet till ca 90% EN  månad tog det innan den kom hem till mej. Som utlovat.

Min

Min brudklänning

Jag blev glatt överraskad över att underklänningen var så otroligt välsydd. Kanonfint. Spetsen var såklart inte lika fin som originalet, men den var jättefin ändå. Jag är jättenöjd med allt just förutom en ”liten” detalj. De klädda knapparna som pryder ryggen i originalet var utbytta mot en dragkedja. Just det här frågade vi innan. Att vi ville ha button och inte en zipper… Menmen ibland är det svårt att göra sej förstådd.

Nu var just denna detalj något jag verkligen fastnade för, så jag blev besviken, men…det kanske går att sy på? Eller inte? Jag har inga kunskaper på att sy. Men kan ta med mej till någon som kan kanske? Eller bara köra på dragkedja helt enkelt? Jocke tyckte att klänningen verkligen var supersnygg och han tänkte inte ens på att det inte var knappar där… 🙂

Originalet har knappar

Originalet har knappar

Jag har provat klänningen och den satt verkligen bra. Jag ska ändå gå ner nåt kg och träna kroppen något mer iaf -så sitter den ännu bättre och JAG kommer känna mej bättre.

Men om jag ska sammanfatta detta med ”kinaklänningar” så kan jag ändå varmt rekommendera er att beställa. Det är måttbeställt så det passar perfekt -om du har måttat rätt och har de måtten på bröllopsdagen vill säga. 😀 Klänning med frakt och allt kostade UNDER 1000-lappen så jag har råd att lägga på snygga underkläder, skor och kanske t o m lämna till sömmerska, OM jag vill ha något korrigerat?

2 comments

  1. Ida says:

    Att sy på knappar ska nog inte vara några större svårigheter. Det klarar du säkert själv, men en sömmerska gör det enkelt!
    Så fin den ser ut! Lycka till med allt!

Lämna ett svar