Midsommar 2012

Nu har ännu en midsommar passerat. Vad hittade ni på?

Vi hade sol, hav, lek, jordgubbar, sill, grillat och goda vänner. Eller vad man nu kallar syrran och Lars! 😀 Vi bodde på Hörsångs camping i en liten stuga 2 nätter och då menar jag LITEN. Efter vi ställt in resesängen där så kunde man knappt röra sej. Hihi. Jenny med familj bodde i deras husvagn. Hennes familj består av mannen Lars och 3 barn. Min 19-åring var på fest med kompisar och min 16-åring var på fiskeresa med sin pappa.

Det är jättemysigt att åka bort, men man har ju aldrig direkt lugna stunder med 3 små barn. Nästan så att det är lugnare hemma för då måste man inte passa för bilar och vatten osv. Borta bra men hemma bäst. Ja vi trivs hemma. Vi brukar säga att det enda vi saknar är en stor altan och en pool! Men det kanske vi har i framtiden? 😀

BETTY i det iskalla vattnet. Det är så otroligt vackert här. När jag var barn så åkte vi på båtsemester varje sommar upp över Höga kusten. Mjältön och Lustholmen var två favoriter för Jenny och mej.

Julia, Betty, Lars, Nelly, Tyra och jag med Meya

Jocke mot Lars och tjejerna! 🙂 Fast jag gick in och hjälpte honom också.

Lars och Jenny

Jordgubbar med mjölk!

Tripp trapp trull. Mammas älsklingar!

Jo TÅRTAN som jag gjorde var från ICAs Buffé och heter Monas brownietårta med hallonmousse, den var ganska enkel att göra (bökigast var ju hallonmousset). Men blev kanske inte lika snygg som deras bild. 😉 Hallonen ovanpå blev mer som en sörja då fryspåsen hade smält. 🙂 Men det gjorde inte så mycket den var jättegod ändå. HÄR finns receptet.

Midsommartårtan. Seg, chokladig browniebotten är oemotståndligt gott till syrlig hallonmousse

Så fin bild på systrarna Julia 10 år och Nelly 5 år. Tyra 2 år och Victor 13 år

Coola Julia & jag (och Victor där bakom)

Meyas första midsommar

Härliga sommar jag älskar dej! 😀

Alla barn sover nu och jag ska gå ut och se hur det går för Jocke, han har fått för sej att han ska göra en gungbräda till barnen nämligen. Skön söndag, ta hand om er!

4 comments

  1. Johanna says:

    Ser ut som ni hade en jättefin midsommar på bilderna. Och ni hade sol, vad härligt!
    Här har det regnat nästan konstant sen midsommarafton…Men då kan det väl bara bli bättre, eller hur?:-)
    Ha en fin vecka!

  2. anna says:

    riktiga midsommarbilder:) visst e det alltid bäst och lugnast hemma men det är kul att åka iväg oxå

Lämna ett svar