Meya 2 månader

Älskar min söta bebis!!!

Ja vad har hänt med utvecklingen månad två då? Ja en himla massa, hon kan redan sitta vår duktiga tjej! 😉 Ha ha ha. Nä inte mycket de små kan göra. Men hon är jäkligt bra på att se söt ut och vara GOOOSIG!

Hon är ju vaken längre stunder nu och det är riktigt roligt att kunna prata med henne. Ja hon kan prata, hon säger ”aa goo”! 😀

Jag skrev i inlägget när TYRA var två månader att mina 4 barn aldrig har sovit över nattmålet minsann. MEN denna femte gjorde ju det 2 gånger hennes första månad. Denna månad har hon nog aldrig sovit över, men det har gått 5-6 timmar ibland, är det att sova över, nä!? Oftast så vaknar hon i sin korg runt 3 och jag lyfter över henne till mej, ammar och somnar om. Sedan vaknar ju hennes systrar runt 7 och oftast blir hon också väckt då, men hon skulle kunna sova längre -precis som sin mor! 😉 HÄR kan ni läsa om när Tyra var två månader i härliga juli 2010. Hon har börjat få lite rutiner och har på sista tiden somnat runt 20-21. Ibland har hon somnat redan 19, men då vaknar hon runt 23-24 och vill äta.

Mamma-Meya-Mys

Pappa-Meya-Mys

Betty-Meya-Tyra-Mys

BETTY två månader

TYRA två månader!

Vem är Meya mest lik? 😀

PUSS på dej gounge och tack för att du ville komma till oss!

Ja egentligen är hon ju 2 månader den 31:a, men denna månad får det duga med 29:e 🙂

This entry was posted in Barn and tagged .

6 comments

 1. anna says:

  så lika töserna är varandra och väldigt lika dig:)
  då skiljer det ungefär en månad på våra bebisar då, Joey är snart 3 månader

 2. Alegni says:

  Vilken rikedom att ha så många fina barn, Helena! Jag har hela tiden tyckt att Meya är på pricken lik Tyra, men i dag tycker jag hon liknar dig också.
  Kram
  Ingela

 3. CiliaH says:

  Åh, så söt hon är lilla skruttan! Tycker nog hon är mest lik Tyra även om hon är en mix av båda 🙂

  Sv: vad söt du är som kallar mig älskling 🙂 Nej, jag har inte skrivit så mycket om det och inte jättetydligt. Det är tolv år sedan i sommar så det är inget som jag aktivt tänker på dagligen, även om det alltid finns med mig.

  Kram

Lämna ett svar