Mellandagsrea & mellandagströtthet

Juldagensmorgon så vaknade jag upp som en zombie. Var sjukt trött. Hade då lagt mej vid 2 tre dagar i rad och vaknat tidigt av mina morgonpigga barn (och dessutom vaknat på nätterna av Meya OCH Betty när hon hade ”julfeber” -mer om det senare). På julaftonsmorgonen så vaknade de 5:45. Zzz.
Jocke skickade upp mej till sängen igen och jag slocknande några timmar och kände mej lite mer levande när jag vaknade efter det.

Det är så mycket som jag vill fixa med innan jul och tiden räcker helt enkelt inte till när tjejerna är vakna… därav de sena nätterna. Den tredje natten så var vi bara dumma som satt uppe, men det var så skönt att bara sitta rakt upp och ner i soffan på julaftonskvällen och glo på nån dålig film. 🙂

Igår så var vi med resten av Sundsvall och trängdes i Birsta (alla utom Linus). Köpte ett par fina, varma och väldigt lätta vinterskor till Meya.

20121227-101207.jpg
Kraftig och varm barnkänga från Kamik
Vikt: 102 g
Materialet tål temperaturer ned till -23°C

Kamik -har ni testat det? Verkar vara bra kvalité! Skorna hade kostat 700 kr (eller var det 800 kr?) och vi fick dem för 200 kr nu! Skitbra ju. 🙂

20121227-122429.jpg Vi fyndade lite mer, bl.a. pulkor och en Didrikson overall till Betty, nedsatt med 300 kr, den är lite stor nu, men passar bra till nästa säsong.

Igårkväll så sov Meya en halvtimme runt 19.30 och sedan var hon vaken tills jag la mej 23 med henne…

20121227-122845.jpg Lilla bus hade inte alls lust att sova igår kväll

Idag har tjejerna och jag varit ut en sväng och lekt. Jocke jobbar, fast hemifrån. Nä nu är det dags att bädda ner Meya i vagnen så jag kan fortsätta med tvätthögen.

God fortsättning!

One comment

  1. anna says:

    tyvärr är det ju så med små att man får passa på sent på nätterna att göra det som man inte hunnit med under dagen. kram

Lämna ett svar