Fredagen innan nyårsafton

Tänk att det bara är 3 dagar kvar innan Meya fyller ett år!!! Vår lilla bebis börjar bli stor. 😀

I natt så sov Betty hos farmor och farfar, hon hade tjatat i flera dagar så vi frågade igår om det gick bra att hon kom, vilket det gjorde till hennes stora glädje! 😀 Tyra njöt när hon var borta också, hon fick ju vara störst då och sedan är det ju en mindre att slåss om uppmärksamheten med.

Tyra 2½ år hann med att prova skidorna som Tomten kom med innan vi gick ner för att hämta Betty hos farmor och farfar.

Här är Tyra och jag (+Jocke och Meya) vi på väg att hämta Betty. Varje gång jag ser den där mössan på mej så tänker jag att jag borde köpa en ny mössa. 🙂

Nu är storasyrran hämtad och jag fick 2 på släptåg! 🙂

Inte syns det att jag har sprungit och svettas som bara den? Nädå!?! 😀

När vi kom hem igen så blev jag sugen att åka i vår slänt ner på åkern. Trodde att jag skulle få Tyra med mej...

...men det slutade med att jag åkte själv och de tittade på! Hahaha.

Imorgon så ska vi ut på shoppingrunda igen, köpa födelsedagspresent till Meya och syster Johanna. Sedan blev jag sugen på att åka mer pulka så vi kanske söker upp nån pulkbacke i morgon också. 

Nu sover tjejerna (förhoppningsvis hela natten), Gustav är ute med kompisar och Linus är hos sin pappa (eller med kompisar vad vet jag). Jocke och jag har sedan ett tag tillbaka sett klart alla avsnitt som finns med Sons Of Anarchy, så nu ska vi börja se True Blood, såg två avsnitt igårkväll och det blir nån/några nu ikväll också. Ja jag vet som alla redan har sett, vi är lite sena av oss. 😀 KRAM

One comment

Lämna ett svar