Me & Rockified Pistons

hkhkhkh

Jag är inte bara mamma utan även sångerska (nåja hahaha)

Jag gjorde det! Det var långt ifrån perfekt, men jag vågade. Stod på scen för allra första gången i mitt liv. Jag hoppade omkring och kraxade till Halestorms underbara låt I miss the misery. Jag höll nästan på att kissa på mej av adrenalinchocken kroppen fick, hahaha. Men FAN vad kul det var!!! 😀

 

Idag, så här dagen efter, har vi bara tagit det lugnt och när barnen kom hem så har vi myst med busfröna. Nu ska vi äta chips och se på film. Första kvällen på lääänge som vi inte haft några ”måsten” (tagit mycket tid med allt fix kring logen och festen)

Pics från festen kommer, lovar! Men inte ikväll. 🙂 En ROLIG festkväll/natt hade vi iaf!   KRAM

 

4 comments

  1. Mallan says:

    Inte illa att ta dig an en låt med så pass höga toner! Hoppas det gick bra, det är en av mina favoritlåtar 🙂

  2. Helena says:

    Mallan: hahaha nä det hade varit smartare att ta en lättare låt. Mycket text, snabbt tempo och rejält höga toner. Min favoritlåt! 🙂 menmen det fick funka, perfekt var det inte, men roligt var det iaf och jag VÅGADE! 😀 kram

  3. Emma (från Skåne) says:

    Så glad för din skull Helena, att du vågade. Du inspirerar mig till att testa saker som jag är nervös och rädd för. Jag tänker att kan du så kan jag, och så tar jag det därifrån. Tack för att du delar med dig.

Lämna ett svar