Fix & stök

Hejhej på er! Tittar in mellan allt fix och stök så här dagen innan festdagen och visar lite mobilbilder som jag tog igår.

Igår riggades scenen upp i logen och J och jag fixade med belysning medan bandet var där och repade. Det är så jäkla kul att fixa, det skulle bara behövas mer tid. Idag ska vi få barnvakt en stund så det är guld värt.

20130719-094432.jpg
Det blir mörkt på natten, så belysning behövs. Blev kanon med ett gäng rislampor samt julslingor! När bandet spelar så har ju de egen belysning.

20130719-094610.jpg
Bandet fixar med ljud och ljus innan de repar! Bandet heter Rockified Pistons och spelar rocklåtar. Är ni intresserade av att boka -så maila mej! Jag hoppas på att filma när de spelar så kan ni få ett smakprov.

20130719-094918.jpg
Har fixat utanför logen också. 🙂 prognosen säger risk för regn och inte direkt varmt, så vi kanske mest är under tak? Hoppas fort. på lite sol och värme.

20130719-095041.jpg
Långborden blev skitsnygga och precis som jag ville ha dem. Det var bara det att färgen aldrig torkade och att den försvann när vi torkade av..,
Har fortfarande inte bestämt mej för om jag ska låta det vara så som det är eller lägga på duk. Ville ju helst inte ha duk, jag var mer ute efter den rockiga ruffiga känslan. 😀

Idag ska jag laga mat mest hela dagen. Men ska hämta äldsta sonen och handla och fixa också. Städa inomhus behövs också. Men det går ju SÅ mycket fortare när barnen inte är hemma.

Kram på er!

7 comments

 1. Mallan says:

  Det blir ju skitbra därinne 🙂 Om borden riskerar att färga av sig på eventuella armbågar kanske det kan vara bra att lägga på en duk i alla fall. Det behöver ju inte vara blommor på, så behåller du rock-känslan 🙂

 2. Helena says:

  Mallan: borden är skrubbade och flammiga nu. Riskerar ingen avfärgning då all färg typ är borta! 😀 frågan är rockigt flammigt eller vit duk!? Lutar åt det mer ruffiga… 🙂 fast jag har fortfarande inte bestämt mej.

 3. Katarina says:

  Åh, det där kommer ju att bli hur bra som helst! Årets fest! Jag är faktiskt lite avundsjuk på dig och din fantastiska festlokal. 🙂

 4. Helena says:

  Katarina; Du är ju för gullig du! Tack. 🙂 usch jag känner mej nervös för att maten inte ska räcka. Det såg så lite ut när jag gjorde klar det mesta igår, jag som tyckte att jag tog i… Inte van vid att laga mat åt fler än 10 st. 🙂
  Jaja vi har nog vin, kex och ostar så det räcker iaf. Får överleva på det annars? Hahaha. Skrattade hon nervöst…
  Kram

 5. Helena says:

  Veronica: tack snälla! 🙂 Nä vi har inte varit tillbaka. J ringde och killen i färghandeln menade på att det kan bli så om trät är hårt?! Ja inte vet jag.han rekommenderade lasyr, men det hinner vi inte med nu. Det får bli sedan isf.
  Kram

 6. Sara says:

  hur mysigt!!!! =) fin inspiration till makens 40årsdag!…om 5 år! hehe han gillar inte riktigt att jag pratar om det redan, haha! men jag får aldrig nog av sån här mysig inspiration! tackar! =)

Lämna ett svar