Må bra presenter

Att fylla 40 år var bara roligt. Tänk så fina presenter jag fick. 😀 och sedan är ju festen som jag ska ha kvar. Kul! 

Jag fick verkligen bara må bra presenter. Behöver jag det tro? 🙂 Blommor, ljusstake, socker och gräddkanna -vackra för flera sinnen. och sedan alla upplevelse presenter då. Jag har ju berättat om några innan och jag har ju fått mer än det. Av jobbet/kollegorna så fick jag ett underbart fat med ljus och rosa tygrosor.

jkjk

Doftljuset Fresh Linen står i vårt lilla badrum nu. Fräscht och lyxigt doftljus som doftar underbart av nytvättad tvätt.

klklkl

De rosa fina ljuset från Lene Bjerre Design och tygrosorna fick hoppa ner i en låda under jul och nyår

001

Jag dekorerade det fina fatet lite mer juligt, men nu har snart ljusen brunnit ner (äpplet har för länge sedan blivit kastat). Jag bestämde mej för att låta ljusen brinna klart innan jag städade bort de sista spåren av julen och tar in mer och mer pasteller. 🙂

och som att det var inte var nog med det så fick jag ett presentkort på ett SPA här i Sundsvall som heter TimeOut SPA på 1000 kr och sedan öppnade jag ett till på 600 kr och sedan ett till(!) som var ”parmys”. Helt f*cking underbart!!! Det roliga är att vi har varit där förut, när Betty låg i min mage och både Jocke och jag blev då inspirerad av deras vackra kakel. Köpte likadant till vårt stora badrumsgolv plus en vägg. Nu är det nya ägare så kanske de har rivit allt? Hahaha vi får se.

Vad sägs om detta presentkort:

jljkl

Inte helt fel va? 😀

Detta betyder att jag ”måste” boka tid för SPA behandlingar och mys, tandblekning, lyxig fotbehandling, middag på restaurang vid havet och 2 nätter på hotell då Jocke och ska se på Rockmusikalen Rock of Ages som går på China teatern. Såg att jag hade två presentkort på biobiljetter som snart går ut också…. Stackars stackars mej nu va?! 😀

HÄR kan du se flerbilder på presenterna

Samtliga bilder på bloggen är tagna av mej (om inte annat anges) och det är INTE tillåtet att kopiera dessa utan min tillåtelse, fråga först!

6 comments

 1. Catharina says:

  Hej!
  Vilka härliga presenter! Jag har mitt framför mig, skall visst hända i slutet av detta år så än har jag lååååång tid kvar i trettioårsåldern! 😉
  Kram c.

 2. Tess says:

  grattis i efterskott får man ju säga! Jag älskar upplevelsepresenter, gärna så personliga som du fått. Och med barnvakt. Ljuvligt är ordet 🙂
  Kram

 3. Nilsson says:

  Hej! Vilket fint ljusfat du har! Vart har du köpt det ifrån ? Och sen undrar jag vart man kan hitta tygrosorna?

Lämna ett svar