Fredagen i bild och text

Hej på er!

20130111-215222.jpg
I morse såg jag ut så här. Ja förresten hela dagen för jag har bara varit hemma och lufsat idag. 🙂 En seg och tråkigt dag faktiskt. Barnen var lite sega också. Tyra kräktes ju natten till tors. Hon gör det ibland när hon får jobbig hosta, då kräks hon upp snor/slem. Hon var jättetrött så hon fick vara hemma från dagis på tors. Jag skjutsade dit Betty för hon ville gå och då får jag höra att det var ytterligare 5 st från Tyras avdelning som hade kräkts…eh. Vi får se om någon av oss åker dit eller om vi klarar oss. Blä för magsjuka!!!
När Meya sov så satt Tyra och Betty och klippte och klistrade. B gillar att klippa mest och T gillar att klistra mest. 🙂

20130111-215929.jpg

20130111-220051.jpg

20130111-220146.jpg
När ungarna pysslade så satt jag med mobilen och vips så hade jag klickat hem ett par stövlar. 🙂 Jag har inga svarta stövlar alls nu så jag behöver ett par. Det var visserligen inte äkta skinn, men kostar de bara 200 kr så kan jag köpa nya nästa år! 🙂

20130111-220521.jpg
Lyxig lunch va? 🙂 Den är helt okej och väldigt bra mat att få i sej, helst med grönsaker till.

När Gustav kom hem från skolan så var han fikasugen och ropade på tjejerna att de skulle baka. Jag hade nyss hämtat in 4 ägg från hönshuset, färskare än så är svårt att få. Det blev dock en nyttigare sockerkaka, för margarinet var i princip slut. Han blandade i lite oboy i smeten också.

20130111-220810.jpg
Så gott med varm sockerkaka och ett glas kall mjölk. Japp jag åt också, det där riktiga jävlaranammat har inte intagit min kropp ännu, även om jag har dragit ner på en hel del skit.

Till middag blev det tråkig pasta och köttfärssås. Ruccolasalladen var väl roligast. Jocke skjutsade iväg Gustav till en kompis efter middagen, men han kom nyss hem igen (på skoter) för att ta på sej mer kläder. Han och 2 killar till ska ut och köra skoter. Nu! I detta mörker…mmm jag gillar det inte, men jag behövde inte vara löjlig tyckte han och han har ju hjälm. Jag drog på honom kläderna riktigt så han inte skulle frysa också, det är ju -13 grader nu. Han är ju bara 17 år snart min lilla goskille. Ja han VAR gosig förut iaf, nu är det andra tjejer än mamma som gäller. Hahaha. Men han var väldigt mammig och ville mysa och gosa länge. Så det så. 🙂

Nu är det tyst i huset. Jocke sitter bredvid mej med sin tfn i handen och väntar på att jag ska bli klar (bloggar från mobilen). Vi ska se nåt avsnitt med True Blood nu och ta en macka och en kopp kaffe. Kom på att jag nog har lite popcorn kvar också…måste kolla. 🙂
Mmm tråkig dag och rätt tråkigt inlägg. Men sån är verkligheten. Hehe.

Trevlig fredag!

This entry was posted in Blandat.

Lämna ett svar