Lovade ju att visa…

…bilder på hur jag blev efter klippningen.

Många av er tyckte att jag passade bra (bäst!?)  i  kort hår (se inlägg nedan) och jag kan hålla med om att det såg rätt bra ut. MEN fy vilket jobb att styla och fixa på morgonen, jag har ju självfall så håret spretade åt alla möjliga håll när jag vaknade. Som en liten söt svintoskalle…nä inte så gulligt. 🙂  Dessutom så var jag smal, tokkär och utsövd vid tiden när bilden togs…så jag såg nog bättre ut tack vare det också. Hihi. Nu är jag bara tjock, lagomtkär och dödstrött. Hahaha. Nä inte riktigt så kanske…

Nä ingen ny frisyr blev det. Nu när jag äntligen har långt hår igen så tänkte jag behålla det ett tag till. Men jag tror att hon klippte bort 1 dm. Resultatet blev mycket fräschare!

Kicki på Lundbergs (Trudes frisörer) fixade på med plattången och gjorde lite vågor i håret. Snyggt! Tyvärr är jag INTE duktig på att göra detta själv.

Jag ställde en fråga till fotografen: ”Jocke syns inte kartongen nu när du fotar?”  Svaret blev: ”Nädå”!  Nähä….  😀

Två härliga dagar har vi spenderat med syster Jenny med familj. De stannade nämligen kvar efter middagen och övernattade i sin husvagn som har övervintrat  i en av våra ekonomibyggnader. 🙂 Tack för allt mys.

Nu kommer snart mitt X och hämtar våra söner. Det är påsklov och grabbarna ska vara hos sin pappa på lovet. Tjejerna sover sött och Jocke och jag ska krypa ihop i soffan och se på ”Gullivers resor” med Jack Black.

PÅSKPUSSAR!

This entry was posted in Blandat.

4 comments

 1. A House With A View says:

  Wow, verkligen skitsnyggt!!! Jag tycker du har en jättefin färg på håret också, jättefräscht!! Visst är det enklare med lite längd på håret, kräver mindre fix på morgonen.

  Må gott i solen 🙂

  Kraaaaaaaaaaam aka

 2. Vicki says:

  Har du haft en bra påsk?
  Vad har ni hittat på?

  Såg att du träffat din syster, trevligt!

  Ha det bra,Vicki

 3. Malin & Prinsessan says:

  Tack söta du! Det är underbart att vara ”tillbaka” igen 🙂

  Superfin är du! Och jag är likadan, håller på att spara ut för fullt så nu ska det minsann inte klippas frisyrer 😉

  Kram!

Lämna ett svar