GLAD PÅSK

Tittar in för att önska er alla en fortsatt härlig påskhelg! Vilket underbart väder vi har här i Sundsvall!!! Jag tror att det ser ganska bra ut över hela Sverige också?

Tusen tack för era kommentarer om mina frisyrer! Jag fick faktiskt en tid på skärtorsdagen och är klippt nu…ska visa er sedan.

Självklart så tycker jag att det här är de SÖTASTE påskkärring -tjejerna som jag har sett!!! 🙂


Det blev visst MER påskpynt än någonsin detta år! 🙂


Ikväll blir det PÅSKBUFFÈ.

Kryddmarinerad fläskytterfilé, Quinoasallad, Chili- och limepiffad varmlökt lax med vårlig grön örtsås, guacamole, ajvar relish, ägghalvor, sill, vitlöksbröd m.m  😀

Det mesta har jag redan gjort klart så vi ska bara njuta innan min syster Jenny med familj kommer och äter mat och målar ägg med oss. Egentligen så skulle vännerna Erica och Kjetil med barn komma, men deras dotter fick feber! 🙁 Men syrran blev inte så ledsen över att bli spontanbjuden på middag och det blir minst lika roligt sällskap tycker jag såklart. Hoppas bara att det smakar bra…första gången som jag testade receptet. (som jag hittade i tidningen buffé)

GLAD PÅSK!!!

P.s  För första gången i mitt bloggliv så VANN Jag en tävling!!! Skitglad blev jag, visar er såklart sedan. 😀

6 comments

  1. Helena says:

    Glad Påsk till er med!
    jaa det är kanoners väder nu!
    I med frukost och uuut tänker jag på moroonen. Ut och påta och hänga tvätt i solskenet. Lovely!!

    Kram!!

Lämna ett svar