Livstecken

Hej på er söta söta ni! Det var absolut inte meningen att ta en så lång paus från bloggen, ja från allt vad datorer heter faktiskt. Det blev visst över en vecka.

Först vill jag bara säga att allt är bra med oss alla och bebisen är fortfarande kvar i magen och h*n sparkar så gott h*n kan. Det börjar bli ganska trångt nu. 🙂  Jag är i vecka 36 (35+1). Sedan måste jag ju säga att jag blir varm ända in i hjärteroten över att ni har besökt min sida även fast jag inte uppdaterat och att ni dessutom efterlyser mej. Gulle er! Jag har SÅ dåligt samvete över att jag inte har hunnit med att besöka er.

Jag fotar mej själv när jag vilar i solen på farstukvisten och tittar på när Betty och Jocke tvättar bilarna!

Vissa dagar har jag mått otroligt dåligt och haft noll ork -ungefär som om jag hade influensa med hög feber, fast utan influensan och febern…vissa dagar har jag haft så många förvärkar att jag tror att det är dags att föda och andra dagar så har jag mått helt okej och har då lagt all energi på min lilla dotter. Det är underbart när det är helg och Jocke kan ta allt med Betty och jag får vila, det märks verkligen skillnad!

Nog gnällt om min tjocka (har gått upp ca 20 kg) gravida kropp! 😉 Kommer ni ihåg att vi fick en SKOLPLANSCH av Jockes kompisar? Den har Jocke hängt upp i vårt allrum nu, ovanför soffan. Jag tycker att den passade in super där, TROTS att jag inte gillar de där insekterna som heter Björkspinnare egentligen… 😀


Planschen som föreställer Insekter/Fjärilar hade en träram runt sej och saknade själva upphängningen. Jag tog bort ramen och Jocke satte dit en svetstråd istället för.


När vi renoverade vår farstukvist i somras så sparade vi de gamla smidda spikarna och nu fick en komma till användning i den gamla timmerväggen.


Timmervägg som vi lät vara omålad, antikvit pärlspont, mina första skor, soffa IKEA, gammalt pelarbord som jag målat, pinnstol, lykta Nordal.

Jag har fotat mer från allrummet också som jag kan visa er en annan gång. Jag har gjort lite förändringar! 🙂

Stor KRAM till er!!!


8 comments

 1. Jenny says:

  Hej Vännen!
  Åh vad kul att höra från dig igen, har saknat dig här i vår bloggvärld! 🙂
  Förstår såklart att du inte orkat blogga när du mått som du gjort!

  Vilken fin gammal skolplansch, snyggt att ni hängt upp den med en gammal smidd spik sådär:)

  Vad snygg du är på bilderna you pregnant woman!!

  Stoor kram!!
  Jenny

 2. Ensamma mamman says:

  O va härligt att ”höra” ifrån dig igen. JAg var helt säker på att bebisen hade kommit. Har varit inne och tittat här titt som tätt för att få veta hur det är med er. Kram

 3. Camilla says:

  Hej vännen och tack för din goa hälsning – sååå skönt att höra ifrån dej och att allt är bra med er!!! Jag förstår att det är tungt och jobbigt men du ser alldeles strålande ut 🙂

  Vilka fina bilder från ert allrum – ett sådant där pelar bord hade jag en gång i tiden – var är det??? Blev jättefint som vitt!

  Ha det gott – kram!

 4. CiliaH says:

  Hej! Härligt att höra att allt är bra med er.
  Vilket mysigt allrum ni har och planschen blev ju super där. Fast jag gillar inte heller varelserna som är på den i verkligheten *ryser*

  Kram på dig vännen

 5. ina says:

  Hej
  skönt att höra att du är tillbaka… följer dig med spänning då vi är beräknade till samma dag…..
  Även här mås det skit… sammandragningar, feber, hosta och så är jag något så fruktansvärt varm….

  gör som du… vilar och tar det lugnt….

  ta hand om dig

  Kram Ina

 6. kamomilla says:

  Skönt att allt är okej och att du mår bra i alla fall, eller åtminstone bra mellan varven 🙂
  Inte långt kvar nu gumman, gud vad spännande!

 7. Erika says:

  hoppas lillan förkylning har släppt nu! min verkar ha fastnat i min kropp?

  Ja du ”skrämdes” lite där när du inte bloggade, ville ju veta om det kommit någon bebis 🙂

Lämna ett svar