Lantliv

Hej på er!

Idag har Betty och jag hälsat på polisen. Nä det är inte något tråkigt med det. Poliser kan ju vara väldigt trevliga! 😉 Men vi fick bara träffa en tant-receptionist faktiskt (eller vad är dom egentligen?).Vi har nämligen fixat pass till henne, även småttingar måste ju ha pass om man ska lämna landet för varmare breddgrader.

Sedan hann vi med en kopp kaffe hos syster Jenny, innan vi skulle på utvecklingssamtal på skolan där min äldsta son går i nian. YES det gick ju bra, tror ni han dök upp? Mammas älskling har absolut inget minne tror jag… Livet är inte alltid så enkelt med tonåringar!

Jag har inte hunnit läsa tidningen som jag fick idag och kaffet är kallt, ville bara ha koppen med på bilden! 🙂 (pissig kamera har jag också som inte gör som jag vill, VILL HA en systemkamera!)

fika

Men efter middagen så ska jag kura ihop mej i soffan med en kopp kaffe och en alldeles färsk Lantliv!

och jag ska inte titta ut på det trista vädret, regn och rusk. Se bara:

utsikt

TACK alla rara söta för era kommentarer det värmer verkligen!!! 🙂

TREVLIG KVÄLL!

/Helena

This entry was posted in Blandat.

4 comments

 1. Jenny says:

  Hej Helena!
  Vad kul att du vill vara med i min tävling!

  Jättefin tallrikshylla du visar, passar så bra i ert underbara kök!!

  Ha en fin påskhelg!
  Kram Jenny

 2. Johanna says:

  Hej! Nu har jag tittat på flera inlägg. Jag vet ju redan att ni har ett stort och fint kök eftersom jag har sett det IRL…men jag kan ju skriva det oxå. Vad stort, ljust och fint kök ni har! 😉 Supersöta bilder på min systerdotter! När kommer nästa förresten? Det verkar som att du stortrivs som mammaledig och hur ska du kunna fortsätta bloggen i samma stil när du sitter på kontoret? Ska du knäppa kort på din inredning där? 😀 Nej, gör en till bäbis medan ni är unga. Hoho!! GLAAAAD PÅSK till er alla där ute på landet! Pussa mina tre syskonbäbisar. 😉

 3. Helena says:

  Hahaha jaaaa men vi har ju ganska snyggt på kontoret ju! 😉 Jag skaffar en till bebis när DU skaffar din första, så vi kan vara mammalediga tillsammans. 🙂 PÅSKpussar till dej från oss!

Lämna ett svar