Lampa till farstukvisten

Tjena!

Nu blir det fredaaagsmys… Har inte den reklamlåten fastnat för er också? Hahaha. Min son Gustav kom nyss och sa att vi måste åka och handla -dricka och godis! Jaaaa sa jag det ska vi göra. Sedan började jag sjunga ”Snart blir det fredagsmys!” Han bara skakade på huvudet och sa ”Sjung inte den där Emo-låten!” Tydligen så är det några emos med i reklamen… Ähhh de är så känsliga i 13-årsåldern. Vill inte direkt mysa med mamma iaf. Tur att jag har Betty och Jocke! 😉

Det finns ju så otroligt många snygga lampor och jag är jättenöjd med skomakarlamporna som hänger i köket, hemklickade från gysinge.nu och mina fönsterlampor från White Sense, köpte hos gulliga Fredrik & Micael. Men nu börjar min sambo tycka att shoppingen blir för dyr…Jag som just har hittat den PERFEKTA lampan för taket till farstun.

Bild lånad från gysinge.nu

Här behövs det en lampa!

Här behövs det en lampa!

Den kostar 2 500 kr och heter Verandalampa, SÅ snygg! Men tydligen så är den för inomhus…snyft. Annars är det precis en sådan som jag vill ha. Jag har inte hittat någon liknande ens. Snälla TIPSA mej om ni vet någon som säljer något liknande för utomhusbruk. Och gärna billigare så sambon blir glad… 🙂

Idag så har Betty och jag varit på Babysång. Andra gången denna termin och det är ju betydligt roligare nu när hon uppskattar allt på ett annat sätt. Alltid trevligt att träffa andra mammor och deras småttingar och sedan ÄLSKAR jag ju att sjunga! (även om jag hellre skrålar till AC/DC kanske)  🙂 TREVLIGT fredagsmys önskar jag er!

051 (800x600)063 (800x600)

Betty & Jag idag i storebror Linus rum.

KRAM

Jooo en annan rolig sak är ju att min blogg finns som lokalt blogg TIPS i bilagan till Sundsvalls Tidning idag som heter Våning & Villa. Mamma ringde tidigt i morse och meddelande nyheten! 😀 Redaktören för tidningen Li L´Estrade ska förövrigt komma framöver hem till oss  för att även göra ett reportage för tidningen. KUL! Läs gärna  hennes roliga och inspirerande blogg HÄR (där hon också skrev om reportaget i aftonbladet och min blogg.)

5 comments

 1. Vita Nyanser says:

  Men så kul att du är med som blogg i tidningen! Kul med fler reportage = ))!!! Har ingen aning om vart utelampor som ser ut sådär kan säljas, borde ju finnas. Jag gillar Gysinges stallamporna som är för utomhusbruk, tror att de heter stallampor??? så snygga.

  Ha en skön fredag!
  Kram L-L

 2. alegni says:

  ett reportage till? du har flyt nu, helena 🙂
  fredagsmys blir det här också, med gubben, lite vin (o choklad, men säg inte till någon) i uterummet. imorgon åker vi ut till stugan med goda vänner o firar födelsedagar (tre av oss fyller inom loppet av ett par veckor) med lite kräftor.
  ha en skön helg!
  kram
  ingela

 3. Anna says:

  Hej Helena!
  Hihi den låten fastnar.Den var på radion när jag var och handlade.Trodde bara den fanns som TV reklam men tydligen finns den som radio reklam också 🙂
  Jag har fredags mys ensam för min sambo är och fiskar.
  De ska sova i vindskydd.Huu..regnet öser ner så jag är hellre inomhus ensam och fredags myser 🙂
  Vad kul med ett reportage hemma hos dig igen 🙂
  Ha en mysig helg!
  Kram Anna

 4. Sofia says:

  Ojojoj, fler reportage, du har ju blivit värsta kändisen:-). Härligt med fredagar, men lördagar är inte heller så tokiga när man har laddat upp med massor av godis, dricka chips och…kräftor:-). Ikväll blir det 100% onyttigheter och myyys!!!:-) Kram på dig vännen!

 5. Jenny says:

  Hej Sötis!
  Vad kul med ännu ett reportage från ert underbara hem, grattis:)

  Åh den där lampan från Gysinge är så vacker! Vad synd att den bara är för inomhusbruk..

  Ha en skön söndag,

  hihi, nu fick jag fredagsmys låten på hjärnan..;)

  Kramis Jenny

Lämna ett svar