Kräks i bilen

20130418-081441.jpg

Skrubbat bilen, kört igång en tvätt, badat ett-åring. Nya kläder och blöja. Mys med bok i soffan. Kräks på bok, soffa, mamma och ett-åring. Tvätta både soffa, ett-åring och mamma. Ssprita sprita. Tvätta tvätta. Nya kläder. Mys i soffan igen. Ett-åring somnar. I mammans knä och mamman passar på att blogga från mobilen.

20130418-081934.jpg

Jocke åkte iväg med B och T till deras förskola i morse och Meya och jag packade in oss i andra bilen för att åka till hennes förskola. Men vi får vända och åka hem för M kräks ner hela sej och sätet bredvid. Blä!

Det var ju inte så länge sedan som hon kräktes och hade diarré. Då var det ingen annan i familjen som drabbades så jag får hoppas på att vi klarar oss denna gång också. Lillgumman. Vad mysigt det är när hon sover i mitt knä. MEN jag är väldigt kaffesugen så ska försöka lirka mej loss snart tror jag… 🙂

KRAM

One comment

  1. Marina - mamma till 5 says:

    Lill-skruttan då! Hoppas det är något som försvinner snabbt och att ni andra inte drabbas!
    Åh så mysigt, min minsta kom idag med full fart, klättrade upp i soffan, upp i mitt knä och kastade sig runt halsen och gav mig världens kram, inte fy skam det heller! 😉
    Trevlig helg!
    Kram

Lämna ett svar