HEMMET läsning för ung & gammal år 1900

157

160

176

Älskar den här gamla boken. Det finns verkligen mycket intressant att läsa. Varför inte testa lite frätmedel på dina pigmentfläckar? :D

Älskar den här gamla boken. Det finns verkligen mycket intressant att läsa. Varför inte testa lite frätmedel på dina pigmentfläckar? 😀

Annars då? Jo det rullar på. Som man så käckt brukade säga. På instagram @helenashem har jag bland annat talat om att träningen på gymmet skulle börja idag och japp det höll jag. Men det var MOTIGT att ge sej av. Det var nästan 5 månader sedan jag var på gymmet sist, trodde att jag skulle ha tappat mer muskelstyrka än vad jag hade faktiskt. Så det kändes bra. Ok iaf. Mycket trevligt att vi är två som går iväg och tränar. Ulrika skulle visa hur bra situps är på sån där stor boll. Ja det är det säkert, bara man klarar av balansen, vilket inte jag gjorde. Hahaha. Fick stoppa fötterna vid väggen så gick det lättare. Hihi. I morgon blir det ett till pass. Jag ska försöka träna på gymmet tre dagar/vecka (som jag gjorde innan jul) och även komma ut på promenader. Dessutom så har jag dragit ner på onyttigheterna, men jag behöver inte vara lika strikt som sist, tror jag. Testar den här varianten först. ca 5 kg ska bort. Fast viktigast är vad måttbandet visar!

Meya fortsätter att gråta vid varje lämning på förskolan….ahhh. Men i morse så var det inte ett hysteriskt grin iaf, då var det bara ett vanligt grin…Åh min lilla trollunge. Enligt pedagogerna så tystnar hon snabbt och det går bra på dagarna. Även om hon kan vara lite trött och grinig ibland. I dag hade hon somnat en stund i vagnen ute på gården, men hon somnade ändå inne på madrassen efter lunch. Betty och Tyra är mycket nöjda över att de får gå längre dagar på sin förskola iaf. Skönt! 😀

Jag måste boka en massa roliga saker, men glömmer jämt bort det. Lyxproblem va? Hårklippning, fotfixning, massage, ansiktsbehandling… Nä ska fixa bokningar i morgon. Men hörni. TACK för att ni tittar in här. Framöver kan ni få hänga med när Jocke och jag åker till Sthlm en helg och går på ROCK OF AGES, ja här på bloggen och insta iaf. 🙂 Lite fix blir det nog i hemmet också för det verkar som att Japan besöket som jag avbokade sist, nu istället blir av i maj. Tyra fyller 3 år om en månad. Liten bebiskusin ska födas i maj. Annan kusin fyller år i maj. Vi ska på dop i maj. Vår farstsukvist måste fixas till. Ja vad mer? Joooo min kära loge som vi snart kan börja städa ur och inreda till festlokal. Längtar! Ja sedan har jag börjat fila på ett CV, var ju ett tag sedan jag behövde ett sådant. Man kallade det inte ens CV på den tiden….hoho. 

3 comments

  1. anna says:

    Vad duktig du är!!!! Heja heja. Visst e det jobbigt när dom gråter:( Min lille gråter varje dag vid lämning och är överlycklig när vi kommer och hämtar, slänger sig runt halsen och burrar in sig i våran famn. Kram

  2. Maria says:

    Hej hej. Vilken härlig blogg du har. Fina barn och fint hem. Hittade hit av ren tur, då jag googlade på kopparspiral (av alla grejer).

Lämna ett svar