Juni underbara juni

Förr så var min favorit månad augusti, eller kanske juli. Men nu tror jag faktiskt att jag har ändrat mej och har JUNI som favorit. Jag uppskattar våren och försommaren på ett helt annat sätt nu för tiden. Dessutom så uppskattar man solen och värmen mer än i augusti när man gärna sitter i skuggan…;)

Idag tog vi en härlig skogspromenad och YES vad jag njuter av att kunna gå igen, jag kunde ju inte promenera pga foglossningen på slutet av min graviditet så nu vill jag promenera varje dag. 😀 Ja jag älskar verkligen att INTE vara gravid…


Vi bor så att vi slipper gå ut på vägar för att kunna promenera i skogen, helt perfekt att bo så här när man har barn. Bara att öppna dörren och släppa ut dem, slippa oroa sej för bilar. Så bodde jag inte när pojkarna var små, så jag uppskattar det verkligen nu.

Vi köpte en syskonvagn på blocket, men använder 2 andra vagnar! 😀 Syskonvagnen saknade lift och det måste man ju ha till bebisen, men när vi var till Barnens Hus så var den tillfälligt slut i lager så därför så blir det de andra vagnarna. Så länge.

Det blev ändrat och det är redan i morgon (onsdag) som vi ska hämta hönsen. Men NU blir det BEBISMYS och lite fikamys, tog nyss ut en nygräddad sockerkaka ur ugnen. 🙂

11 comments

 1. CiliaH says:

  Fina bilder som alltid och så liten och söt hon är!

  Så bodde jag med när jag var liten, inga vägar för att komma till skogen (vi har ju lite bokskog åtminstone här i Skåne 😉 ) och det är ju så skönt. Nu bor vi mitt i ett villaområde i stan men med tanke på alla de fyra stora så blir det nog bäst att bo kvar här… Jaja, vi bor ju på ett bra område i alla fall med närhet till trevliga områden som brunnsparken.

  Blev lite babbel från mig idag 🙂 Hoppas sockerkakan smakade bra.

  KRAM

 2. Ensamma mamman says:

  Jag är verkligen avundsjuk på er som bor så underbart. vi bor ju i en lägenhet typ mitt i stan och här går de inte att bara släppa ut eller ens gå ut och njuta av att de är varmt och vackert ute. jag längtar efter hus och trädgård. Speciellt nu när sommaren kommer… Men jag missunnar absolut inte er erat underbara hus. JAg är så glad över att du delar med dig av det och erat liv. Kram

 3. Min plats i solen says:

  Hej Helena!

  Vilka underbara bilder! 🙂 De andas verkligen kärlek och harmoni. 🙂

  Min favorit är också juni. Då grönskar allt och det är så vackert grönt och man njuter av varenda solstråle som träffar huden. 🙂

  Ta hand om dig och din fina familj! 🙂
  Kram Lotta

 4. Anne says:

  Vad fina tjejerna är vännen…Ryser när jag ser bilden där du ligger och har ont, känns som igår. Tänk vad stor man kan bli när man blir storasyster fast man inte är så stor egentligen. Åhh dom är så goa båda 2. Ha det gott / Kramkram Anne

 5. alegni says:

  det verkar vara ett helt perfekt ställe ni bor på nu.
  ja, visst är försommaren underbar. jag uppskattar den också mer och mer för varje år som går.
  underbara bebisbilder…
  kram
  ingela

 6. Karin says:

  Hej!
  Det ser mysigt ut på eran försommar promenad. Jag håller med dig om att detta är en fin tid ute nu när allt börjar grönska och blomma. Själv är jag oxå mamma ledig sedan 5,5 månad med min dotter och försöker komma ut på en liten tur varje dag:-)

 7. Stines Hjem says:

  Hei Helena!!
  Jeg utfordrer deg til å lage et blogginnlegg om dagen i dag. Se på bloggen min, så forstår du hvordan det gjøres!! Og si ifra hvis det er noe norsk du ikke forstår 😉

  Klem fra Stine

 8. Jenny says:

  Hej Helena!
  Vilka härliga bilder, ni bor verkligen idylliskt! Vilken underbar barndom era söta töser får där:)

  Ser fram emot att få se och höra om hönsen!

  Kraam Jenny

Lämna ett svar