Julfeber

Det har ju varit lite si och så med sömnen den senaste månaden. Våra barn vill ju inte riktigt sova som vi vill. 🙂 Fast det har mest varit Meya som inte velat sova och ibland Tyra. Men natten till julafton så var det BETTY. Jocke och jag la ju oss vid 2 och då hade hon inte sovit nåt tror jag. Hon låg vaken, ropade, gick på toa, gick ner till oss, upp igen. När vi la oss så trodde vi att hon somnade, men det var bara en kort stund sedan vaknade hon klockan 3 och skrek ”Är tomten här nu dååå?” ”Nä men gumman det är inte morgon än!”  Ja sådär fortsatte det. När det väl blev morgon (och det blev det 5:45 när barnen vaknade) så var stackars Betty så otroligt trött att hon knappt kunde glädjas åt att tomten lämnat paket i julstrumpan.

002

004

Julfeber. Så här såg hon ut när hon på julaftonsmorgonen åt tomtegröten. Tårarna bara rann. Lilla lilla gumman. All spänning med julen blev för mycket för en liten 4-åring. Vi bäddade ner henne klockan 9.30 och hon sov nästan två timmar och kom sedan ner som en helt ny tjej. 🙂

Nu är det lite bättre med våra döttrars sömn. Det är inte varje kväll iaf så det går åt rätt håll.

I morgon så ska jag börja jobba igen. Kan ni fatta att det redan har gått två månader? Två hela månader har jag varit mammaledig och nu är det dags att vi delar på ledigheten. Ja nästan iaf. Jag ska jobba två dagar i veckan och Jocke tre. Det ska bli kul att träffa mina gulliga kollegor igen.Vi har sökt plats på förskola i mars till Meya, men har inte hört nåt och så vitt jag vet så är det ju fullt, så…ja vi får se vad som händer. Är kanske föräldraledig hela våren också.

 Jag har bloggat samtidigt som jag kollat på Mia på Grötö och fixat på med Meya.  Nu ska Jocke lägga Meya (ja hon har fått komma ner till oss en stund igen) och sedan ska vi dricka kaffe och se på ett avsnitt av True Blood.

God Kväll

This entry was posted in Jul and tagged .

One comment

Lämna ett svar