Jobba jobba jobba

Eftersom jag älskar att fota så finns det flest bilder på min kära sambo som jobbar på huset. Men ibland så ger jag honom kameran med kommentaren ”Fota lite du också!” Skönt att ha bildbevis på att även jag har slitit med huset! 😉

Här har jag skrapat färdigt farstukvisten och har börjat måla första varvet av tre. Bilden är från i somras, 7 augusti 2009. Betty var bara 9 månader. Lillstumpan. Tänk att vi har en bebis denna sommar också. 😀

Nä idag har vi inte jobbat med huset alls. Vi har tillbringat dagen på stranden med kära vänner. Skönt! I dag var det betydligt svalare väder faktiskt. Men solen sken på oss som vanligt. I morgon däremot så blir det skrapning på huset. Iaf för Jocke. Här hemma så har vi det väldigt jämställt. Jag tar hand om barn och hem och serverar öl och mat närhelst sambon önskar och sambon står för grovarbetet… Nja nästan så iaf. 😉 Tack för kommentarerna om köket. Jag gick ju runt och fotade även i sovrum och allrum…så fler bilder kommer! 🙂 Hoppas jag inte tråkar ut er. KRAM

7 comments

 1. alegni says:

  vad duktiga ni är som orkar jobba på huset trots att ni har så mycket annat på g hela tiden.
  ni ser ut att ha det gott i sommar. skönt att ni hinner ta lite ledigt och vara på stranden mellan varven.
  ert kök är så underbart – stort och vackert inrett. hoppas det blir ett reportage så vi får se fler bilder snart 🙂
  take care! kram
  ingela

 2. Sofia says:

  härligt att se att du oxå jobbar ibland, hihi…skämt åsido!!:-)

  hoppas allt är bra! jag har på sem idag, jiiihaaaa!!!!! livet leker!:-)

  kramkram s.

 3. Ensamma mamman says:

  Du tråkar verkligen inte ut oss (eller mig ska jag väl säga men tror att jag pratar för många flera) Jag älskar att se bilder från erat hem och erat liv. Kram

 4. carolina says:

  Haha, hos oss är det också jag som lagar mat och åsnt, men jag gillar det, plus att jag älskar att städa och pyssla hemma 😉 Sambon får typ skruva upp grejer, sköta blommorna och baka bullar. De grejerna kan inte jag 😉
  HUr mår eran lilla i värmen? 🙂

  Kram!

Lämna ett svar