Jag känner livet i mej!

Som Madicken sa.

För mej är det verkligen i dubbel bemärkelse. Jag har piggnat på mej (äntligen) så jag känner verkligen energin komma tillbaka. Sedan så känner jag ju lilla livet i min mage varje dag -så mysigt! 😀

I helgen så har vi dock tagit det lugnt, tråkigt nog fick vi ställa in både en ”Familjedag” med företaget på dagen och Jocke och jag hade äntligen bokat att få rå om oss själva på kvällen, men…nä vi får skjuta på det helt enkelt. Inte så mycket att göra åt.

Från vår gård så har vi sett en solros lysa så fint på andra sidan åkern.

Så vi bestämde oss för att gå och titta på den. Till Bettys glädje. 🙂 Fick pälsa på oss för det var lite kyligt denna förmiddag.

Humlorna gillade solrosen också...

Tyra vilar på en stubbe. På andra sidan åkern ser ni vårt hus och lite av ekonomibyggnaderna

På väg hem igen. Himla skönt att ha en stark pappa tycker tjejerna!

Den här skrikhalsen hälsade oss välkomna hem igen!

Idag har vi hälsat på mormor och morfar och faktiskt köpt en ny bil. Eller det var en stor överdrift. Vi har köpt en begagnad bil. En 7-sitsig familjebuss. 😀 Så när bebisen kommer så ryms vi allihop i samma bil, 5 barn och 2 vuxna. Tjoho vad jag inte längtar att parkera med den…! 😀

2 comments

Lämna ett svar