Förskolan

Äntligen har vår lilla tjej fått plats på en förskola!

TYRA Emmy Linnéa hemma hos mormor och morfar.

Eftersom vi inte fick plats på vårt förstahandsval och inte heller andra och tredje…erm. Så struntade vi i området där vi bor och valde stan istället. Där fick vi plats redan den 26 september minsann. Även Tyras 2-månader äldre kompis Lykke fick plats samtidigt. Så det känns jätteroligt.

Visserligen så är ju det mest praktiskt nu när vi jobbar båda två i stan och barnen ska gå heltid. När bebisen är född så blir det ju 15-timmar/vecka som både Tyra och Betty går. Men…hur ofta blir det att jag åker till stan och lämnar/hämtar då? Ja vi får se. Förhoppningsvis så får vi plats på förstahandsvalet snabbt. SKÖNT att vi har fått en plats iaf.

Lördagen den 1 oktober så är jag och Tyra i Sundsvalls tidning. 🙂

KRAM på er från en ynklig sjukling som är på bättringsvägen

Ja just: GRATTIS till syrran Jenny idag!!! Hipp hipp hurra på din födelsedag. Hon är med sin familj och myser i Turkiet just nu -den lilla typen. (nä jag är inte ett dugg avis!) 😀

This entry was posted in Barn and tagged .

5 comments

 1. Helena says:

  Hej Helena!
  Skönt att ni fått plats på förskola nu, hoppas det blir bra och att ni snart får plats på förstahandsvalet.
  Ha en fin helg!
  Kram Helena

 2. CiliaH says:

  Skönt att det löst sig tillsvidare i alla fall! Sjukt strulande ju! Hoppas du kryar på dig snabbt igen, inget kul att vara sjuk ju!

  KRAM

 3. Linda says:

  Skönt att ni fått en plats även om det inte blev där ni ville i första hand. Hoppas ni får till ett byte så snabbt som möjligt. Om inte kankse du kan få välja att ha typ 2 längre dagar på förskolan sedan när bebisen kommer så din man kankse iaf kan antingen lämna eller hämta så ni slipper sitta och flacka fram och tillbaka varje dag.
  Kramar

 4. Ansibecki says:

  Vad härligt att ni fick en plats till slut! Kul att läsa att du är på bättringsvägen med 🙂 Kanske blir saker lite bättre bara av att slippa oroa sig för dagisplats? kram

Lämna ett svar