Jag har gått ner 4 kg på 5 dagar!

Ja det har jag faktiskt gjort. När Betty var 10 månader så var jag less på att jag aldrig gick ner de sista 4 kg. Så då körde jag en sväng med Naturdiet shake på 5 dagar. Visste inte att jag precis hade blivit gravid med Tyra då bara… 🙂


Här har jag gjort lite reklambilder idag. Friggs är välkomna att höra av sej med reklampengar! Borde nästan bli miljonbelopp?!! 😉

Nu är det dags igen. Nu är jag inte gravid…och Tyra är snart 9 månader. På MÅNDAG så blir det en ny sväng. Jag äter frukost och middag som vanligt, men byter ut lunchen. Det låter helt otroligt att jag verkligen gick ner 4 kg på bara 5 dagar så jag vet inte om jag klarar det denna gång. Kan förmodligen inte röra på mej som jag gjorde då heller. Men jag gör ett försök. Jag ska på afterwork nästa fredag så då kan det väl vara en liten morot att gå ner lite? Afterhome heter det kanske för mej som är mammaledig förresten?! 😀

Jag måste väl tillägga att jag inte är nån hälsoguro (om nu nån trodde det) och att man naturligtvis bara ska tillämpa detta under en kort period och att man går upp nåt/några kg när man börjar äta normalt igen. Blablabla. Det fattar ju ni! KUL skulle det vara om fler hakade på iaf. 🙂

Om ni vill läsa hur jag gjorde DÅ så klicka HÄR. PEPPAD blir jag när kilon försvinner. Peppad att fortsätta ett hälsosamt liv med mycket god nyttig mat och träning.

I söndags så kom Jocke och jag iväg på gymmet en sväng. (3:e gången tillsammans.) Plågade rumpan och benen i en timme. Härligt! Tack älskling för att du kör med mej. 😉


Käääämpa, vill ha fasta lår och snygg rumpa!  Snygg jag var på bilderna då….nä, men jag kanske blir! 😉

På MÅNDAG så kör jag igång med min diet. På tisdag så har vi 15-årskalas…utan tårta för mej då. Jaja det är gott med kaffe också! 😀 SKÖÖÖN FREDAG på er, hoppas att ni har det varmare än vad vi har med våra -15 grader.

7 comments

 1. Jenny says:

  Hej Vännen!
  Oj, det där låter som nått jag borde haka på!!;) Vet inte hur länge jag gått o tänkt att nu ska jag ta tag i vikten men det skjuts alltid fram..åt du middag som vanligt förra gången du tog denna kur eller tog du mindre portioner/nyttigare mat? Bannemej om jag inte ska ta tillfället i akt o börja jag oxå:)

  Kraam Jenny soffpotatis;)

 2. Malin & Prinsessan says:

  Gud vad duktig du är! Peppande!

  Här blev det en Birstasväng i kylan! Lugnt och skönt att gå där en vardag 🙂

  Kram på dig och hoppas ni får en mysig fredagskväll där hemma!

 3. Ulrika says:

  Jepp nu har jag köpt in några shake så de räcker för hela veckan =)
  Gardinerna har jag beställt från textilboden.se dom finns även på textilonnet. Mycket fina gardiner på dessa sidor till mkt bra priser =)
  Vi hörs
  Kram kram

 4. Gardenhouse says:

  Lycka till! Jag skulle också vilja träna magen och benen framför allt, fast gym finns inte riktigt tid för… Får prova att komma igång hemma med några dunder övningar, har du några bra tips?

Lämna ett svar