Inredning

Det är ju otroligt roligt att få inreda. Jag gillar ju verkligen den lantliga stilen och har nog alltid gjort och kommer nog alltid att göra -med vissa förändringar såklart.

Skönt vardagsrum! Bild: folkhemmet.com

MEN jag tycker att det är otroligt spännande och roligt med ny design och nya möbler. Det skulle vara så roligt att få inreda mer modernt också. Jag älskar ju färger och gärna mycket svart/vitt och rött, eller varför inte orange!?

Ni som bor i Stockholm kanske har besökt inredningsbutiken Folkhemmet redan? Vi som bor längre ifrån kan hämta inspiration från deras hemsida så länge. Hur cool var inte denna taklampa som dessutom heter Metallica?

Bild: folkhemmet.com

Denna moderna inredning skulle ju aldrig passa här hemma i vår gamla gård. Men kanske när mina barn flyttar hemifrån att man får vara med och leka lite i deras nya bostad…komma med råd iaf? 😀 Min hårdrocksälskande äldsta son kanske låter morsan komma med råd. Men det kommer knappast min trance/tecno/hiphopälskande näst äldsta son att göra. Han är själv intresserad av mode (street) och även i viss mån inredning så där kanske jag inte får komma och lägga mej i?

Det visar sej. 🙂 Jag får hålla mej till deras tonårsrum så länge.

Klicka här om du vill se fler MÖBLER.

13 comments

 1. razzel says:

  Skönt att höra att det finns fler som är kluvna mellan olika stilar! Ena dagen vill man bara ha loppisprylar och nästa dag sprillans nytt italienskt….

 2. Grodmamman says:

  Nu har jag läst ikapp lite här! Vi ska göra om vårt kök i vår och du får gärna berätta vad som är bäst och sämst med ert. Vårt kök är inte i närheten så stort som ert, men några tips kanske du har ändå!:)
  Vi har ju en modernare stil hos oss och jag gillade den första bilden du visar.
  Tänk att det bara är 10 veckor kvar tills bebisen kommer!
  Kram

 3. Camilla says:

  Halloj – jo tack, allt är bra här!

  Visst är det kul med olika stilar. Jag tycker det är jätteroligt att gå och kolla på moderna möbler eller moderna hem. Och visst blir jag också sugen ibland, på att byta ut allt det gamla mot nytt. Men det går ganska snabbt över 🙂

  Skattade så när du beskrev dina tonårs killar som inte ville åka med till Hassela pga kompisar, flickvänner mm som är mycket viktigare än något annat just nu:)

  Vi har också två tonåringar (Mikaels barn). Vi frågade om de ville åka till Köpenhamn med oss över påskhelgen. ”Nja vi är hellre hemma…” ????!!!! Va????

  Hoppas allt är bra med dej och er också – kram kram till dej!

 4. Anne says:

  Den lampan är så fräck…Såg du bygglov när dom satte 3 st i ett tak? Så fräckt….Är mera på din stil än den på bilden men sedan kan jag tycka att det är jättefint och häftigt.
  Kramkram Anne

 5. Sofia says:

  Hej sötis! Jag har verkligen tänkt på vilka olika stilar och olika hem vi har, men ändå tycker jag så mycket om ditt hem, det är bedååårande!! Sen hon som bor där väger ju upp oxå, du verkar vara så rar vännen!! Ha en fin fredag! Stora kramen Sofia

 6. Tigris says:

  Passa på så länge du kan för en dag så … ler de men ”lyssnar” inte, de bara ”hör” och flyttar och börjar sina egna liv!
  🙂

 7. Mamma Russin says:

  hej hej..:)

  haha, tror du vi kommer få inreda våra söners lägenheter när den tiden kommer? hihi..

  hjälp .. fick helt plötsligt panik och ”kom på att det är ara 1 år kvar tills sonen är myndig.. hur kunde tiden gå så fort?

  hoppas ni får en fin helg gumman, sjölv ska jag jobba..:)

  KRAM

 8. alegni says:

  jag har svårt för att hålla mig till en stil eller att tycka länge om enbart en stil, så jag blandar rätt friskt här hemma. det måtte se illa ut i vissa ögon, men så länge vi trivs är det väl huvudsaken 😉
  ha en skön helg med hela din härliga familj! kram
  ingela

 9. Sussi says:

  Kul med olika inrednings stilar, och snyggt såklart. Ibland bara hos andra och ibland bara hemma…
  Vad det gäller att få hjälpa till med inredning funkade det på äldsta sonen då han flyttade, gillar 50 talet. Men det ändrades ”en aning” då flickvännen flyttade in *ler*. Nu ska ju dom och deras Lilly hyra vårat hus och jag har lovat mig själv att inte lägga mig i.
  Trevlig helg Sussi

 10. Therese says:

  Hej!
  Tack för kommentarerna hos mig, jag blir så glad!
  Jag har alltid gillat den moderna stilen tidigare, men nu är jag helt såld på lantligt och vitt och allehanda loppisfynd. Så man kan lugnt säga att det är en salig blandning i vårt hus.
  Tänk om man hade flera hus och kunde inreda i olika stilar, vilken dröm 🙂
  Trevlig helg!
  Kram Therese

 11. Katarina says:

  Hej Helena, vad glad jag blir av det du skriver om Folkhemmet.
  Du får komma förbi och hälsa på oss om du har vägarna förbi Stockholm 🙂

  Ha en underbar dag i solen!

  /Katarina

Lämna ett svar