Igår så…

… kom Jockes syster Johanna med familj och hälsade på. De bor i Uppsala men har ju sitt torp på gångavstånd från oss.

Elvis, Betty & Selma

Jag bakade pizzor till middag i lördags och det fanns ett gäng slizar kvar så det passade bra att bjuda på till lunch, plus kokt korv och pulvermos. Mmm härligt nyttigt va? 😀 Jag kokade Quinoa till mej istället och åt det tillsammans med ett kokt ägg och en burk makrill och när de andra åt kex och ostar så åt jag…några vindruvor och kaffe. 😀 Jo duktigt, jag börjar bli van så det går faktiskt bra. MEN jag ska erkänna att synderskan i mej kom fram på sönkväll. Kom på att det fanns lite choklad kvar i kylen. Nä jag är helt kass, kan inte motstå choklad om det finns hemma. Det får INTE finnas hemma helt enkelt. 🙂

I fredags hottade jag upp den tråkiga Quinoan och gjorde en jättegod sallad till laxen.

Glass JAAA! Kusinerna: Sixten 3, Betty snart 4, Elvis 5½, Tyra 2 och Selma 3

Sötisen Selma! Där bakom sitter lilla söta tjockisen Meya. 😀 Kassen som står där fick vi, den var full med beg kläder. Villervalla, POP, Me & i osv. TUSENTACK för alla kläder!

 

Älskade "Mejis"! Jag har insett att jag inte kommer hinna göra ett 8-månaders inlägg...så det får bli ett åtta/nio månaders inlägg ist.

Kul med besök tycke vi alla. Selma stannade kvar på middag också. THAI. Mycket prat om mat i detta inlägg, kan det bero på att jag är hungrig? 🙂 Ska nog ta en knäckemacka. Benpasset på gymmet idag tog knäcken på mej tror jag… NATTI NATT på er!

Lämna ett svar