Idag fick vi…

…bilderna som vi tog hos fotografen. På en bild så var det bara flickorna. Betty blev glad, tog bilden och sa ”Tyj”, sprang sedan och visade lilla Tyra bilden. Hihi SÖTUNGARNA!

Som sagt, min sambo och mina barn blev jättefina och Tyra blev verkligen bra på de bilder där hon är ensam och det är huvudsaken. Sedan ska vi inte tala om hur jag ser ut! 😀

TYRA fick en gosig nalle från Bukowski design av farmor och farfar häromdagen. Leoni heter han.

Vi har haft besök hemma hos oss nästan varje dag senaste veckan tror jag. Det har varit mostrar, fastrar och mostrarnas fastrar. 😀 Nä men roligt har det varit, men idag kände jag att det var skönt att det bara var vi. Betty har feber (Jocke har haft) och jag känner mej inte heller riktigt kry. Dessutom så åkte min kära pappa in på sjukhuset igår och fick övernatta 🙁 och då blir man ju extra orolig och rädd…Men det verkar som att allt är bra. Han är ju bara unga pojken, 59 år -så han kan ju sluta med såna krämpor! PUSS till dej pappa. ”Tyckomochälska”.

This entry was posted in Blandat.

3 comments

 1. CiliaH says:

  Vilken fin nalle!

  Trist med feber, hoppas du klarar dig någorlunda i alla fall. Hoppas pappsen blir piggelin han med.

  KRAM

 2. Anna says:

  Hej Helena!
  Förstår att det blir mycket besök när det blir tillökning i familjen 🙂
  Nallen är så söt!
  Hoppas familjen kryar på sig snart!

  Ja nu är det nästan en vecka kvar bara!
  Så spännande 🙂
  Jag mår bra men sover dåligt.
  Vänder och vrider mig och benen domnar bort..
  Det bökar runt i magen på dagarna men man märker att det börjar bli trångt därinne!

  Nu håller vi på att klura på vilket pojknamn vi ska välja.
  Flicknamnet är redan klart!
  Pojknamn är svårare tycker jag!

  Ha en fortsatt bra vecka vännen!
  Kramar Anna

Lämna ett svar