I tidningen idag!

Nu har vi käkat pizza hela familjen. Läste nyss reportaget om oss. 🙂 Det känns lite konstigt eftersom det är ett år sedan bilderna togs, tjejerna var ju bara 6 månader och 2 år. Konstigt men roligt såklart.

Här kommer reportaget, som det nästan ser ut i tidningen – det fattas bara bildtexter! Klicka på visa, sedan är det 3 sidor.Visa
Tack för ett fint reportage med superfina bilder Angelica och Helena. Skön lördag till er alla som tittar in här.

20111119-213343.jpg

8 comments

 1. maja says:

  Hej, halkade in här tack vare reportaget=) Du har ett jättefint hem! Älskar den blommiga tapeten i matrummet och ditt vita soffbord.Vart har du hittat det?

 2. Helena says:

  Hej Maja och tack så mycket! 🙂
  Jag kommer inte in på din blogg, så jag svarar här ist. Bordet är köpt på mil för kanske 5 år sedan. Samma serie som matbordet. Jag tror inte att de säljer den serien fortf men de har kanske nåt liknande?
  Ha en toppendag!
  Kram
  /Helena

 3. maja says:

  Ok, tack. Ska kolla om jag hittar nåt liknande, det var precis på pricken ett sånt som jag letat efter nämligen;-)Hoppas du får en toppendag du också:-)

 4. Carolina-mamma till småprinsarna says:

  Åh vad fint det var!! Ni har kanske världens mysigaste kök!! Kaanske bjuder in mig själv på en kopp kaffe en dag 😀 Haha!!

  Nu närmar det sig!! JAg är väldigt avundsjuk kan jag säga.. Gud vad mysigt alltså <3 Lagom till jul och allt! Förra julen hade vi en 10 -dagars liten Gabriel! Supermysigt med julbebis tycker jag.

  Kram gumman

Lämna ett svar