I går på förmiddagen…

…så kom min mamma  och pappa och hälsade på oss. De tycker att det är SÅÅÅ långt hit. Jag har ju flyttat väldigt långt bort. Oh ja. Från Timrå till grannkommunen Sundsvall. 😉 Det tar inte ens en timme att köra så jag tycker inte att det är så långt. Vi åker ju den sträckan ganska ofta eftersom sönernas pappa också bor där ute. Flyter trafiken på riktigt bra så har vi kört på 30 minuter. Men det är klart jämför man med innan då det tog kanske 2 minuter att köra (från mor och far och mitt förra hus) så är det ju långt! Beror ju på vad man jämför med. 😀 Roligt är det när de kommer iaf.

Min FINA mamma Gun-Britt och söta gladungen Tyra!

Min FINA pappa Roine med sitt barnbarn!

På eftermiddagen så fick vi besök av min syster Jenny som var ute på jobb i mina trakter och hade sin dotter Julia med sej som hjälp. KUL med besök tycker vi!

Betty har ju lärt sej att trampa på pedalen på kylen och frysen. Vet ni vad hon gjorde? Jo hon öppnade frysen, tog ut två frysklampar, klättrade upp för stolen och satte sej vid bordet för att smaka! Hihi. Min söta toktjej! Jo jag lovar jag brukar ge henne mat ibland! 😀


Nä nu ska jag nog passa på att vila en stund. Tyra vaknade 6.20 i morse och Betty 7… så vi har hunnit med massor redan, nu sover sötisarna och snart också jag hoppas jag…Zzzzzzzzzzzz.

4 comments

 1. sandra says:

  Haha sådär gör min son ibland, han brukar öppna frysen och säga att han ska äta IS sen tar han fram en kylklamp! Kram

 2. Emma says:

  Hej Helena!! Ja blir så himla Glad av din blogg:))! Ni bor verkligen vackert! Nu tittar ja in till dig nästan varje dag.. Själv så bor ja i Hälsingland på en gammal gård med min sambo och våra två söner.. Jag har också hedemora höns fast svarta:)).. Så är ja på dåligt humör, så tittar ja på din blogg så blir humöret på topp:).. Ha de så gott:)! Kramar/Emma

 3. Helena says:

  Hej Emma! Vet du vad jag gör när jag är på dåligt humör? Läser härliga kommentarer som jag får, som ditt! 😀 TACK jag blir så glad av dina ord. Åh fina Hälsingland. Hur gamla är sönerna? Kul att du också har Hedemora, då gillar du nog mitt nya inlägg? 🙂 och kanske t o m har några tips att komma med till nybörjare som vi är.
  Önskar dej en toppendag!
  KRAM

 4. Emma says:

  Hej Helena!! Kul att Eva surar:).. Mysigt med kycklingar:)! Vi har fått kycklingar 5 gånger i sommar.. Så nu får de vara nog för ett tag.. Hannes är 3år och 5månade och Moltas blir 1år 18 sep:)).. Tänk om man kunde stanna tiden en stund… Ska tänka ut några tips till ”hönsmamman”:).. Ha en toppen Kväll! Kramar/Emma

Lämna ett svar