Härligt lata lediga dagar!


Döttrarna älskar att vara ute på gården och leka. Här är de ute och kör deras dockor i vagnarna. Betty är lite snabbare än Tyra bara… 🙂

Kläder: Mest ärvda, sköna hemma-kläder! 😉

Den sista maj så jobbade jag sista dagen inför sommaren. Nu väntar lång ledighet med familjen. Jobbet startar inte igång igen förrän mitten på augusti. Ja OM inget händer och jag måste rycka in förstås. Förresten, inte riktigt sant att sista maj var sista dagen, för jag jobbade i torsdags (ja fast det var röddag) vi har så grymt mycket att göra inför sommaren så på det viset så känns det liiite taskigt att ”bara dra och vara ledig”. Men jag försöker se det som så att jag faktiskt jobbat i två månader och det är ju bättre än inget…ju. Väl? hm.

Jag och 2 av mina kollegor var nyligen ute på en after work (och inte workout som jag skrev till syrran hahaha) och käkade gott på ett nyöppnat ställe i stan (Sundsvall) Jack`s Bar. Det är Ann-Maris son som kockar i köket och fick betyget MVG av mej. 😀


Maria & Ann-Mari, mina fina kollegor! 🙂

Nu känns det som att jag är tillbaka i bloggvärlden igen. Hahaha vad töntigt det lät.  Om nu någon är nyfiken så kommer jag snart att avslöja vad vi har på G. Ni får gärna gissa…tror att de flesta gissar fel faktiskt. Men vad vet jag. Jag kanske är som en öppen bok?! 😀 TACK alla för att ni tittar in trots glesa inlägg. PÖSS!

Tillägg: GRATTIS på namnsdagen min finaste GUSTAV! Bara så att du vet det så tänker jag fortsätta att säga att jag älskar dej även fast du bara skiter i det. Eller snarare låtsas skita i det för du är ju 15 år…kanske hör lite till att inte lyssna på morsan då!? 😉

5 comments

 1. Jenny says:

  Hej Vännen!
  Vad kul att höra från dig, har allt tänkt på dig emellanåt men jag har varit så dålig på att hälsa på hos er bloggvänner på sistone..

  Vad söta de är töserna och vad mysigt med afterwork!

  Nu blev jag inte så lite nyfiken på vad det är för stort beslut ni tagit du o Jocke..ni ska väl inte flytta??

  Sköt om dig!

  Kraam Jennhy

 2. Jenny says:

  Hej Vännen!
  Vad kul att höra från dig, har allt tänkt på dig emellanåt men jag har varit så dålig på att hälsa på hos er bloggvänner på sistone..

  Vad söta de är töserna och vad mysigt med afterwork!

  Nu blev jag inte så lite nyfiken på vad det är för stort beslut ni tagit du o Jocke..ni ska väl inte flytta??

  Sköt om dig!

  Kraam Jenny

 3. Josefin says:

  Hej och tack för din fina kommentar. Kul att du kikade in. Här var det trevligt med barn och glada miner. Man blir så lycklig. Önskar min lilla krabat kunde titta ut snart. Är så trött nu och det är varmt och det sväller. Ja finns det nåt mer man kan klaga på?? haha. Men det är värt det alla gånger.

  Hälsningar Josefin

 4. CiliaH says:

  Heeeeej vännen 🙂 Long time no… reading! Hihi. Blir lätt fullt upp när man jobbar. Själv har jag nästa vecka kvar att jobba också innan jag får gå på sommarledighet. Sen lär väl sommaren ändå gå i ett med alla ungar til höger och vänster och vips är man tillbaka på jobb igen. Gäller dock att försöka hinna med att ta det lugnt och njuta.

  Ja, oj vad vi haft varmt i långhelgen. Upp mot 30 grader så att hopp i havet då var helt ok 😉

  Ha en skön kväll.

  Kram

Lämna ett svar