Gungeligung


Den svarta gungstolen köpte vi på loppis för några år sedan. Den står nu i sovrummet och våra döttrar älskar att gunga i den! 😀

Stort tack för Grattis hälsningar till Tyra! Tänk att hon inte är en liten bebis längre. Värsta stora ettåringen ju.

GRATTIS till alla fina mammor där ute säger jag. Idag har vi firat både Jockes och min mamma och i morse blev jag firad med paket på sängen. Fick fin hjälp att öppna också… hihi. Snyggt armband från Kenza och söta silverörhängen tyckte tjejerna att mamma skulle få. Så snälla döttrar! 😉 Fick sovmorgon också vilket verkligen uppskattades.

Hörni! Jag är lite osynlig här (och på era bloggar) och det ska det bli ändring på framöver, jag lovar! 🙂 Det har varit fullt upp med jobb på dagarna och på kvällarna så har  min ork försvunnit med…ja det jag berättade om förut. Förändringen i vårt liv, ett stort beslut av Jocke och mej. Ett beslut som känns bättre och bättre att vi valt. LOVAR att berätta för er. Snart! och wiii jag jobbar bara 2 dagar till sedan går jag på sommarledighet!!!

Hoppas att ni har haft en bra dag! Puss & kram

6 comments

 1. Grodmamman says:

  Nu blev jag ju jätte nyfiken!;) Vad är det ni har på gång?
  Här har det också varit helt hysteriskt ett tag, så jag har inte varit så flitig i bloggvärlden jag heller. Idag är första dagen på väldigt länge som jag inte har något program på hela eftermiddagen. Så himla skönt!
  Ha det bra!
  Kram

 2. i min lilla lilla värld says:

  NU gjorde du mig nyfiken hörre du! Berätta!!!! hihihihi Flytt på g kanske?

  En sån gungstol köpte jag förra veckan, men ska nog måla min vit. 300 pix på lopis. Har jag sagt att jag ÄSLKAR loppis?

Lämna ett svar