Härliga fredag + presenter

Nu är det fredag igen. Är det bara jag som tycker att veckorna rusar fram? 😀

Igår lekte Tyra med sin kompis Lykke (6 månader) medans jag och hennes mamma surrade. Lika roligt som vanligt att träffas och himla skönt med promenad i solen! På kvällen så gick Jocke och jag på föräldramöte som mest gick ut på att träffa föräldrarna. Tyra var med oss och Betty var hos farmor och farfar. 🙂

TACK TACK söta Lizettie för de fina knopparna, jag är övertygad att de kommer att passa in /användas någonstans här hemma. Pöss på dej!

Titta vad jag fick (ja TYRA egentligen) av syster Johanna! 🙂 Bara för att hon får beg kläder som mina barn vuxit ut... TACK syster, du är bra gullig ibland! 😉

Idag tänkte jag ta med båda mina döttrar på sångstund här i trakten. Men när jag frågade Betty så sa hon: NÄ! Mamma hemma. 🙂 Så då blev vi hemma istället. Vi har myst i soffan på morgonen och tittat på Bolibompa. Sedan har Betty grejat på med sina dockor, lekt med klossar och ritat (även lite på de nya kläderna). Jag har kört av hela nedervåningen med dammsugaren och strukit tvätt och fixat på. Har t o m hunnit med att skicka flörtiga sms till min kille. Så jag känner jag mej nöjd med förmiddagen och min roll som mamma/husmor/flickvän hahaha. 😉 Nu sover Betty och Tyra ligger och leker på golvet. Ja just hon har ju vänt sej från rygg till mage nu! Duktig tjej.  🙂

Svärmor har varit i Amsterdam och roat sej med väninnorna. När farmor och farfar hälsade på härom kvällen så fick Betty de här söta tofflorna med tulpaner på. Köpt i Amsterdam såklart! 🙂

Tyra fick också en present! 🙂 Framtida skådespelerska.

Titta vilket gäng härliga lökar jag (vi) fick!!! Tulpaner från Amsterdam tralla la la la la 😀

Om några timmar så ska jag packa tjejerna i bilen och hämta Gustav på skolan, handla någon middag (vad jag nu ska laga) till bara Jocke, Betty och mej för grabbarna ska åka till sin pappa idag.

Hoppas att ni får NJUTA av fredagen! KRAM

8 comments

 1. Nanna says:

  Låter som om ni har haft en riktig myspys dag!
  Tack för din kommentar! Blir så himla glad när jag får en! Bloggen min är ju ny och då är det extra roligt när man ser att det är någon som kikar in! Har ju tom fått en prenumerant! haha! 😀 Hoppas ni också får en härlig helg! Kram!

 2. kamomilla says:

  Halloj vännen- skönt att ni har det bra! jag kikar ofta in men hinner inte alltid skriva. Vad härlig att du har tid att vara med barnen- mina växte upp redan och nu undrara jag vart åren gick 😉

 3. Grodmamman says:

  Härlig fredag ni haft och vilka fina presenter!
  Tänkte på det där med Tyras vikt och längd. Huvudsaken är ju att de är pigga och friska!:) Min son var 8 månader första gången jag fick höra att han gått upp ”ordentligt” och det förstörde så mycket för samtidigt fick jag höra att han såg pigg och kry ut. Nu är ju inte Tyra ditt första barn, så jag är övertygad om att du kommer göra det som känns bäst för er. Vill du amma tills hon är sex månader, gör det då!:)
  Kramar

Lämna ett svar