Dagens sötnos

JA! Äntligen är Betty frisk! Även vi andra. Skönt. Jag hoppas att det håller i sej…länge. 😀

Det var ju nästan 2 veckor som Betty var på sin förskola senast så jag förväntade mej att det skulle bli många tårar idag. MEN det blev det inte. Vi gick in till de andra barnen i morse (som kom och kramade om Betty) och var med när de lagade mat. De lagade glass som vi fick smaka. 😉 Sedan gick Betty och vinkade med hennes favorit fröken som skolade in henne. 🙂 Skönt att det gick bra tycker oroliga mamma.

Dagens sötos TYRA 4 månader

Tyra och jag var på BVC för vägning. Lilla tösen dalar ju ordentligt från sin kurva. Både när det gäller vikt och längd. Men hon är ju inte underviktig direkt. Sedan är hon ju nöjd och glad på dagarna. Ja förutom alldeles precis när jag slutat amma förstås, då brukar hon bli ledsen, som att hon vill ha mer. Sköterskan tyckte att det var bra att jag börjat med gröt-smakisar. Hon tyckte även att jag kunde börja med fler smakportioner och kanske ge henne tillägg på kvällen. Får se hur vi gör.

På BVC

Tyra somnar vid 19.30 och sover till 2-3 och sedan ska det snuttas hela natten. Men jag tror faktiskt inte att det blir bättre förrän jag slutar amma helt och än vill jag inte sluta. Skulle vilja amma till 6 månader i alla fall.

Hon är 4 månader och 1 vecka och väger 6 915 gram. Längd 63,5 cm.


I morgon så ska vi på föräldramöte på Bettys förskola för första gången. Jag tycker att det är fantastiskt ROLIGT att jag har fått den möjligheten att få 2 småbarn och börja om med dagis och allt igen! 😀

This entry was posted in Barn and tagged .

9 comments

 1. Jenny says:

  Hej Helena!
  Vad skönt att Betty är bättre och att det gick bra att återvända till dagis idag:)

  Vad söt hon är lilla Tyra!

  Ha det gott,

  Kraam Jenny

 2. Viktoria says:

  När min minsting var 4½ månad vägde hon6970o va 63 cm lång så jag hoppas inte bvc sa att de va något fel med det… kan ju vara så att kurvan rätar ut sig lite mer nu… ? Skönt att Betty tillfrisknat nu och att det gick så bra att lämna! Kram

 3. Sofia says:

  men vilken liten sötis hon är!! vad länge sen det känns sen man hade en såndär liten goding…saknar det verkligen ibland!!;-) ha det gott vännen!
  kram sofia

 4. Min plats i solen says:

  Hej Helena!

  Vad skönt att Betty är frisk igen och gillade att komma tillbaka till förskolan igen. 🙂

  Vilken sötnos er lilla Tyra är! Jag tycker inte du ska oroa dig. Mår hon bra så kommer säkert kurvan plana ut sig senare.

  Ha en fin helg vännen!
  Kram Lotta

 5. Camilla says:

  Härligt att vara tillbaka i vardagsrutiner och att alla mår bra igen.

  Tyra är en RIKTIG GODING tycker jag – såååå fin:) Visst är det underbart härligt om man kan få amma – gärna länge lägne…:)

  Ha en skön helg – kram!!!

 6. sandra says:

  Söt hon är! Edvin är 9 månader och väger 7,1 kg 😉 Men han dalar också från kurvan, har han gjort till och från sedan i april! Kram

Lämna ett svar