Har jag världens gulligaste kollegor, eller?!

I fredags hade jag en tuff dag med mina små söta busfrön. Kämpade emot min trötthet och drömde bara om att få sova hela dagen. Ibland är det bara fullt upp och det var det verkligen då jag hörde att det knackade på dörren där nere. Jag hade så fullt upp så jag kom inte ifrån att öppna, hörde mobilen ringa -men kom inte loss till den heller. Vad jag gjorde? Jo jag tog hand om en liten Tyra som hade tagit av sej blöja och byxa och stod vid toaletten och doppade papper i TOAN och sedan torkade sej mellan benen. Ja med toavattnet! Ah!!! Förbannad blev hon på mej när jag kom och avbröt också. Hon fick ju ta en dusch som ni förstår och mamman fick lite extra jobb…

På farstukvisten så hade ett blombud under tiden lämnat en blomma -till mej!!!

Ett jättefint olivträd.

Eftersom jag var uppe och stökade runt så hamnade olivträdet i vårt sovrum, men jag ska söka reda på en kruka och placera den ljusare. För om jag minns rätt så vill den ha en massa sol?

En blomma från jobbet, jag blev så glad! 🙂

Som om inte det var nog så dök en av mina kollegor, Ann-Mari upp igår… Hon lurade mej rejält för vi pratade i telefon ganska länge och sedan tittar jag ut genom fönstret och säger: ”Nu kommer det en bil hit!” ”Jaha, men vi kanske ska lägga på då!” ”Men…det ser ju ut som du…” Haha. Hon kom in med en korg fylld av godsaker från henne och resten av mina helt underbara kollegor. Ni är helt tokiga ju!!! Blev så himla glad!

Korgen och duken i var jättefin också!

Igår försvann alla godsaker som choklad, godis, ostkrokar och ikväll tror jag att Jocke och jag ska lyxa till det med en film och vin, kex, vindruvor, brie, salami och andra goda mjukostar.  😀

Tusen tack ni är helt underbara! PUSS på er!!! Jag kommer snart in och hälsar på, kanske inte blir till veckan för då är det inskolning och kanske fullt upp kom jag på, men snart! 🙂

5 comments

  1. anna says:

    skönt att få lite ompyssling:) kan du olivträd, hjälp isf;) jag har ett olivträd som jag fick förra våren, då blommade det så fint så men nu finns det icke ett blad på det, jag har det på altanen i solen nu, vattnar å gödslar, hur får jag liv i det

  2. Ansibecki says:

    Nu har jag läst ikapp mig lite här på bloggen. Härligt att läsa att du har så goa vänner och kollegor (och familj givetvis) som visar sin omtanke och peppar dig efter det du varit med om. Jag beundrar dig som orkar med allt! Sedan håller jag med dig som du skrev i något inlägg att men inte ska bekymra sig för utvecklingen. Vissa är tidiga med vissa saker, andra inte. Onödigt att jämföra för mycket. Kram

  3. Camilla says:

    Vad roligt med överraskningar och en massa uppmuntran! 🙂 Och vad fint ni ser ut att ha det hos er. Kram, C.

Lämna ett svar