Gratis är gott!

Ikväll shoppade vi lite. Hade presenkort på färghandel och även på Duka så det blev gratis färg och gratis bunke, kökshandukar, ugnsformar, bricka och eftersom jag ändå inte handlat upp hela presentkortet så köpte jag en klänning och en topp till mej på Åhléns. Ja det fick jag ju betala, men det  kändes som att jag kunde unna mej det! 🙂

bunke21formar

Bricka från Duka

Bricka från Duka

Här finns det gott om plats att duka upp till ett riktigt saftkalas i trädgården! 🙂 De fina faten, tillbringaren och muggarna köpte jag för några år sedan, TROR att det var på Duka också. De rosa burkarna med prickar har jag skickat efter från Ellos.

Den vackra ljusblå färgen passar bra ihop med våra gjutjärnsgrytor som vi köpte förra året på Coop.

grytor

Jo en sak till som var gratis. Vi har ju sagt upp bredbandet och ska välja Telia istället. Kartongen med modem och grejs kom för flera veckor sedan, men eftersom det är uppsägningstid från den gamla så har vi inte ens öppnat den. Men det gjorde min sambo idag och kom t o m och ”störde” mej mitt i duschen för att tala om att vi- tjohooo- fick en kamera med ”på köpet”! 🙂 Det är ju ingen systemkamera, men den är bra mycket bättre än vår gamla. OCH dessutom gratis!

Gamla kameran

Gamla kameran

Ny kamera

Nya kameran

Söndagkväll. Hoppas att ni har haft en underbart skön helg med mycket sol. Kanske lite shopping också?! 🙂

KRAM

10 comments

 1. Sofia says:

  Är du synsk;-)?? Med tanke på din sista fråga och vad jag ’döpte’ mitt sista inlägg till, hihi… FIN kamera ni fick oxå, kul! Må gott, Kram Sofia

 2. Anne says:

  Haha den första ljusblå köte jag häromdagen…Går och funderar på dom i porslin också. Skall ha dom på landet…

  Stor kram Anne

 3. Johanna says:

  Hallå! Är det här man måste skriva för att få tag i dig nu? Ratar du msn? 😉 Du får be om ursäkt till Betty och hälsa att hennes dumma moster inte kan komma på hennes dop… *Ledsen på ögat faktiskt* Resan blev precis över det datumet! Vi bokade ikväll, det blev helt ospecificerat eftersom vi inte kunde komma överens om något hotell. 😀 Jo, Skiathos blev det iaf, det tror jag inte att jag har sagt till dig. Moster (och Henke) får fira namngivelsen efteråt. Extra mycket pussar och kramar ikväll till mosters sötnos!

 4. Lotta says:

  Söta du vad mycket fint till ditt underbara kök. Tråkigt att det inte går att skriva till dig på bloglovin..det blir bara en bild..men jag kommer hit så gärna ändå..till din underbara blogg.
  Kram Lotta

 5. alegniinoffice says:

  så mycket fint du shoppat! jag har tydligen shoppat klart för i år, eller åtminstone för i vår, för lusten har helt försvunnit.
  jag är dock inte orolig, för lusten brukar komma tillbaka när jag minst anar 😉
  kram
  ingela

 6. ♥ Mamma Russin says:

  hej gumman..:)

  åh så fina ”grejs” du fått …:) jätte kul..

  jo keps kallar vi här i närke för kebba!!! 🙂 har du aldrig hört det förr?? hihi, vad roligt…

  kul med en ”på köpet” kamera… ha det gott kramis..

 7. Kamomilla says:

  Hejsan!
  tack för din kommentar hos mig, roligt att du hittade dit! 🙂
  Vilka underbara grytor du har, i ljusblått! Såna skulle nog passa hos oss också, ja du såg väl att jag gillar ljusblått…

  Ha en skön vecka!
  Kamomilla

 8. Pirre says:

  Hej på dig Helena. Tack för besöket hos mig, alltid kul med nya besökare =)

  Jösses vilket fint hus ni har…Älskar tapeten i ert matrum, tror jag det var. Underbart med lite färg tycker jag.

  Gillar dina tallriksfynd, tänk o gå ut och hitta såna skatter. Nu har vi ju fortfarande en massa skatter ute i alla uthusen, som vi inte har tittat riktigt genom än – fast jag har bott här i åtta år- och som jag är lycklig över men men…Har man sju byggnader på gården så får det ta den tid det tar =)

  Länkar så jag kan följa ert härliga lantliv. Själv är jag en 08 från början och det tar sin lilla tid och vänja sig vid att man faktiskt bor på landet nu, men får jag välja så bor jag här och har en övernattningslägenheti stan =)…för trampa asfalt måste jag lite då o då…

  På återseende. Kram Pirre

Lämna ett svar