Fröken och Zigrid

Snygga tollaren Fröken hälsade på i lördags tillsammans med sin matte och husse. Hon och matte visade att hon kunde ”slalom”! Vår snygging Zigrid (som är en blandis mellan norsk skogskatt och bondkatt) brukar bli lite rädd och vill gärna visa sej stor och farlig när Fröken hälsar på! 🙂 Här är en bild där jag lyckades få med båda två på samma bild:

Fröken och Zigrid i köket

Fröken och Zigrid i köket

 

Fröken

Fröken

 

Bebis Zigrid

Bebis Zigrid

 
Måste få visa hur söt min mammas och pappas lilla (blandis) Molly var som valp också. (och söta Gustav! 😉 )
Bilden är från sommaren 2006.
 
Gustav 10 år med bebis Molly!

Gustav 10 år med bebis Molly!

Idag var Betty och jag hos min syster och myste.  Hon bjöd på god lunch: tonfisksallad med feta och vitlöksbröd, mumsigt! Vi tog en promenad i den sköna solen. Jenny och Nelly passade Betty medans jag -faktiskt- solade solarium. Man orkar ju knappt med att se sitt bleka tryne, lite färg piggar upp. (jaaa jag vet att det inte är bra att sola…) 🙂
FREDAG i morrn hörni! Härligt va!?
Kram
/Helena


This entry was posted in Djur.

2 comments

  1. Jenny says:

    Vad roligt att se så många bilder. På alla fina djur och Gurra oxå. 🙂

    Kram från en kräfta
    (fasen vad RÖD jag blev i ansikte, hals, bröstkorg och axlar)

  2. Helena says:

    Du kom iväg du också? 🙂 Så du blev kräfta lite varstans? jadu…jag var röd i ansiktet igår kväll jag också, nu har det lagt sej lite.

Lämna ett svar