Fotografering idag!

Idag kom det två gulliga tjejer från lokaltidningen Dagbladet och knackade på för att fota och ställa en massa frågor. 🙂 KUL!


Sofie Wiklund och Sofia Roström Andersson


De jobbar på en JULSPECIAL just nu. En bilaga till Dagbladet som heter Hem & Fritid som kommer att gå ut till samtliga (antar jag?) boende i Sundsvall (eller Timrå också?) nästa lördag, den 27 november.

På bilderna så kan ni skymta hjärtat som Jocke har fixat till mej och även kransen som jag har gjort. Ska visa er mer senare. Jag har pysslat så jag har sår på hela händerna….grrrrr. 😀

Fredag i morgon. Jippie! Fast….vadå jippie, vi ska stå i köket och fixa smörgåstårtor och sånt hela fredagskvällen. Dop på lördag ju. Men men det kan ju vara trevligt det också ju. 🙂

Tack Johanna för besöket idag, men även för hjälpen med barnen. Det uppskattas. PÖSS!


6 comments

 1. A House With A View says:

  Åh vad spännande! Kul!! Gissar att du har pysslat så det står häärliga till :)) Det kommer att bli en fröjd för läsarna av lokaltidningen att få se bilder från ert hem, gah… Ser stjärnorna i fönstren, såå fint!! Ser fram emot att få se kransen och hjärtat!

  Lycka till med dopet!

  Måånga kramizar aka

 2. Gardenhouse says:

  Såå spännande att köpa blaskan den 27 och se repotaget,
  på första advent och allt!
  Kul med bebbis prommis med systeryster också och nyttigt =)
  Lycka till med dopet och så söt dopklänning.

  Kram Sussi

 3. Veronica says:

  Vilket vackert hem ni har!Va kul att vara med i tidning, det ser supermysigt ut på bilderna,synd att man inte bor i närheten missar ju tidningen..(bor i södra Skåne..)Tycker att ni har ett riktigt drömhus,blir så sugen på att flytta ut på landet..Tack för fin blogg!Kramiz!

Lämna ett svar