Fodrat regnställ & inskolning för Tyra

Idag fick döttrarnas fodrade regnställ följa med på deras förskolor. Visserligen var det 14 grader varmt på eftermiddagen, men det kan ju vara kallt på förmiddagarna så det är skönt att de finns på plats. Klickade hem varsitt regnställ till tjejerna och även fodrade stövlar till Betty från STADIUM. Har tidigare köpt likadana stövlar (fast svarta) till Betty som Tyra får ärva. Kan verkligen rekommendera stövlarna  -super! Regnstället verkar rejält också och snyggt. 🙂

Everest 449 kr. Vind- och vattentätt regnställ med mjukt, värmande fleecefoder. Jackan har justerbar, avtagbar huva, elastiska ärmslut samt fickor med dragkedja. Byxorna är försedda med justerbar elastisk midja och elastiska benslut med en resår under foten som är löstagbar. Båda delarna har flera reflexdetaljer för ökad säkerhet.

TRETORN optimist vinter jr. 299 kr.

Idag var det första gången som Betty åt frukost och mellis på dagis. Hon har ju bara gått 15-timmar/vecka tidigare (8.30-13.30) så idag var det längsta dagen (7-14.15) men hon var strålande glad när jag hämtade och hade haft kul sa hon. Hon brukar annars inte tycka att det är så kul, nu när hon har flyttat upp till syskonavdelningen. Så det kändes skönt i mammahjärtat.

Tyra var på sitt nya dagis för allra första dagen idag! Det gick så klart jättebra, jag var ju med hela tiden. 🙂  Får se hur det går sedan när jag ska gå ifrån, men jag tror att det kommer att gå bra. Personalen är supergullig och det verkar riktigt bra där. 15 barn är det i barngruppen. Även kompisen Lykke med mamma Erica skolade in på samma avdelning -jättekul tyckte både jag och Tyra!

I morgon så ska jag hämta hem två nya paket som jag har klickat hem. Ja jag sa ju att jag har beställt en hel del. Hihi. Skönt att slippa springa så mycket på stan -men det blir det nog ändå i morgon en sväng. SKÖN måndagskväll önskar jag er alla! 😀

4 comments

 1. Anna says:

  Måste säga att jag tycker att fodrade regnställ är perfekta på förskolan. I våra trakter, mer söderut än ni bor, så kan barnen klara sig i ett sådant ställ hela vintern. Möjligtvis kan det behövas en extra tröja under.
  Förstår att det börjar bli tungt. Du har ju även två små tjejer att ta hand om. Försök att vila när du kan!:)
  Kram

 2. Johanna says:

  Stort Grattis till nummer 5 som är på väg!!! 🙂 var alldeles för länge sen jag kikade in så jag hade helt missat detta. Jag läste om och om igen först innan jag förstod att du väntade en liten till. 😉

  Tror dom får gå lite kurser barnmorskorna för att sätta spiral. Dom gjorde liknande på mig, stack hål i livmoderväggen, sa att det var normalt att ha ont osv. Ett halvår senare åkte jag in akut och hade då var fulla buken. Det gör riktigt ont det där!

  Stor kram till hela stora familjen!!

 3. Daniela says:

  Här har det hänt massor medan jag har haft ”sommar paus” (har nog kollat in ibland)! Jag har haft likadana stövlar åt mina barn och jag tycker också att dom är super! Ha det bra!
  Kram, Daniela

Lämna ett svar