Fjädrar i öronen m.m.

20120606-154746.jpg

Har inhandlat nya örhängen. Snygga va? 🙂 50 spänn på Lindex.

20120606-154926.jpg
Jag är så less på att gömma mej i svarta kläder så nu har jag inhandlat lite färg. Nagellacket lyser verkligen upp.
Riktigt snyggt till bruna händer i sommar.

(Jag ska skriva ett viktinlägg också, vilken dag som helst!) 🙂

När vi hade lämnat av Betty hemma hos MOLLY 4 ÅR på kalas, så åkte vi andra och tog en glass innan vi for hemåt igen.

20120606-155446.jpg

STORT grattis till tvillingarna också! Söta kusinerna Sixten och Selma fyllde ju 3 år igår!!!

 

20120606-155604.jpg
När Gustav och hans tjej Julia var här sist så sov hon här i två nätter. När jag lämnade av dem vid busshållplatsen så smygfotade jag. Hihi.

20120606-155920.jpg
Gustav och hans tjej Julia på väg till bussen
När de var ute och cyklade en kall kväll så messade Gustav och bad mej fylla på bubbelkoppen. Jag gjorde det och tände även ljus, slog på musik och la fram handdukar, ja jag la även i 2 badankor som de kunde leka med. Ha ha. Jocke tyckte att jag ansträngde mej mer för dem än för oss när vi ska bada.. Hihi. Men jag ville ju att de skulle tycka det var mysigt ju! Och jag måste ju locka med nåt om jag vill att de ska hänga här oftare. Ju. Eller tycker ni också att jag skulle ha nöjt mej med att fyllt på vattnet bara?

20120606-160838.jpg
PUSS på er! Hoppas att ni har haft en fin dag. Sveriges nationaldag minsann. Nä nu ska jag in med lax i ugnen.

5 comments

 1. Ansibecki says:

  Härligt med färger nu inför sommaren. Till och med jag som mest har svart och mörka färger uppskattar det färgglada mer nu 🙂 Jag tycker du gör rätt i som skämmer bort sonen och tjejen! Mycket bättre med såna mammor än de som är gnälliga och får en att känna sig obekväm 🙂

 2. Anna says:

  Helt rätt att göra det lite extra mysigt för Gustav och hans tjej. Vilken gullig mamma du är!
  Nagellacket är jättefint. Ser så välvårdat ut med målade naglar!
  Kram

 3. Mary says:

  Världens bästa svärmor! Oj vad gammalt det lät. 😀 Jättehäftigt och sommarfräscht med färg.

Lämna ett svar