Fint i badrummet

Idag fyller min lilla älskade mamma Gun-Britt 56 år. Tänk att hon blev mormor när hon endast var 39 år, då föddes nämligen min son Linus. Hon är mor till 3 döttrar och mormor till 6. Stort Grattis till dej mamma, vi kommer till pappa och dej ikväll. Puss!

Jag fick nyligen paket från Elsas Hem där det mest var presenter som jag ska ge bort…Men jag (och resten av familjen) fick i alla fall njuta av ett härligt doftljus från GreenGate i vårt badrum. Ja nåt måste man ju få unna sej själv också… 🙂

009 (600x800)014 (600x800)

017 (600x800)027 (600x800)

023 (600x800)025 (600x800)

Tidigare har jag köpt den underbara glasburken med pads från danska Lisbeth Dahl, beställd hos Syster Lycklig och Smyckeskrinet i spegelglas hemklickad från Fridas Gård.

031 (600x800)

Allt står på hyllan i badrummet!

Jag får många gulliga mail som jag blir SÅ glad av. Tänkte dela med mej av ett som jag fick ifrån Mia. Hon läste om mina glasburks fynd och lät mej få veta att hennes mamma lade in rödbetor i burkarna. Burkarna hade även ett spänne, som hon fotade för att skicka till mej. Här är hennes foton på burkarna:

burk

burk2

Jättekul att se! Åter igen, tack Mia! 🙂

För er som undrar hur det går med fasad renoveringen så kan jag meddela att vi börjar se ljuset i tunneln. Det är inte så mycket kvar nu och målsättningen är att ta ner ställningen till helgen, hoppas hoppas hoppas att det blir så. Det betyder att 2 av husets sidor är klara och vi kan pausa utomhusrenoveringen till nästa sommar. 😀 Visar er bilder när ställningen är goooone! Hoppas att ni har det bra, ikväll blire tårta, tjohooo! 🙂

KRAM

9 comments

 1. Jenny says:

  Hej Vännen!
  Stoort Grattis till din mamma på hennes födelsedag, hoppas hon får en toppendag och kväll med nära o kära:)

  Visst finns det mycket fint hos Elsas Hem..suck! Vilket fint doftljus du köpt till badrummet!

  Ha en bra dag,

  Kram Jenny

 2. Helena says:

  Hej Helena! Vad fint ni har i ert badrum! Grattis till din mamma, tänk att bli mormor vid 39 år, häftigt! Nu har jag äntligen fått tag på 2st skomakarlampor, ska visa en bild på min blogg sen! Ha en fortsatt trevlig vecka! Kram Helena

 3. Therese says:

  Vilka fina saker du köpt till ditt badrum….Passade ju jättebra! grattis till din mamma! Min mamma var 39 år när hon blev farmor, hjälp om jag skulle bli det om 2 år…..må så gott! Kram Therese

 4. Lillasyster Johanna says:

  Va? Ska jag få en massa presenter? Vad kul, det var inte en dag för tidigt! 😉
  Igår satte vi upp våran stringhylla i teak från Tradera i vårat nyrenoverade vardagsrum. Love it! Vi har ju sparat några anikviteter från morfarns tid i huset som vi har satt upp på den. Kommer du ihåg Elsa Beskows ”Solägget”? Den tyckte jag om när jag var liten, hade du och Jenny oxå den? Den tog jag från mammas loppis och nu är den på stringisen. Nu är det bara mina falska hissgardiner som ska sys färdigt (host host), sen kan man känna sig nöjd på renovering ett tag framöver igen. Blev ju så less efter sovrummen och köket så man kunde kräkas.
  Vi kommer och snuckar på kissemissarna i morgonkväll!
  P.S Lite roligt; När vi skulle hämta ut stringhyllepaketet så hämtade vi samtidigt ut två andra paket som Henke beställt från zoovillage. Henke sa högt till mig i kön framför disken att jag oxå måste visa leg på ”Tradera stringen”. WTF! Nu tror folk att jag beställer begagnade stringtrosor på Tradera?! Fräscht. 🙂

 5. Helena says:

  Hahaha stringTradera!!! 🙂 Den var kul ju…fast det finns ju nya underkläder som säljs där också, så du kan vara lugn! 🙂
  Klart jag minns Solägget! 🙂 Men det var din bok, så den tog jag aldrig. Hade väl blivit ett jävla liv då…hahaha

  Kan tänka mej att det blev bra med hyllan där.
  Om du får till hissisarna så får du gärna sy några till mej också! 😉
  Kattungarna har blivit mysiga och bus-bråkar med varandra -så söta! 🙂 Kul, syns i morrn.
  KRAM

 6. Lillasyster Johanna says:

  Haha! Du hade ingen chans att ta Solägget ens för om jag inte minns fel så hade jag redan tagit den när du kom till mammas loppis? 🙂 Nu när du säger det så kommer jag ju ihåg att det stod ”Johanna, januari 1985” i den.
  Gud vilka roliga kattungar, vilken tur att du inte fick en orange/röd för egentligen vill vi ju inte ha någon katt, men en röd långhårig liten kissemiss hade nog inte gått att motstå!
  Igår var jag och tränade för första gången sen i maj! Gissa om jag har träningsvärk idag? 🙂 Jag tog med mig två kompisar eftersom det är gratis träning där i två veckor nu. Själv har jag ju årskort som går ut i mars. Kom och träna med oss du oxå, ikväll ska vi spinna 16:45. Förresten så gick Jenny in i salen när vi gick ut, hon skulle på passet efter oss, ”Ass and legs”. 🙂 Ses ikväll då, kanske runt 19. Nej, sover betty då? 🙁

 7. Mia says:

  Hej!
  Roligt att du tyckte om bilderna=0)
  De är ju alltid roligt att se hur något ser ut i verkligheten, inte bara tänka sej..
  Ha de gott

Lämna ett svar