Fest outfit å sånt

 

 

Klänningen skickade jag efter från Bubbleroom. Vero Moda. Klänning i lätt glansig trikå med en djup omlottringning fram . Klänningen har ett sprund mitt bak och dekorativa knappar i nacken samt en kort dragkedja i midjan fram. Helfodrad i trikå. 359 kr

Jag älskade klänningen som jag hade på JULFESTEN och Jocke likaså! Hehe. Ja han älskar ju hela mej och tycker att jag är snygg när jag framhäver min kropp. Framförallt rumpan. Hahaha. Men JAG är ju däremot petig och hade väl önskat att jag var aningens smalare, men men nu är det så här jag ser ut och det fick duga. Inte så mycket att göra åt direkt nu, men på sikt så. 🙂 Fast blir man någonsin nöjd?!

Lindex Shop Online - Push-up BH
Lindex Shop Online - Stringtrosa

Under hade jag nyinköpta röda underkläder. Lindex Ella M. BH 249 kr och Trosa 79.50 kr

Strumpbyxorna köpte jag också på Lindex och de var såna härliga som håller in magen. Helt toppen!!!

Örhängen, ringar och armband köpte Jocke på Guldfynd och gav till mej dagen innan. Gullegubben vad glad jag blev! 😀 Hade pekat i Guldfynd tidningen och sagt nåt om att dessa skulle vara snyggt att glittra i på festen, inte så dyra heller ju. Fast sedan hade jag glömt det. Men det hade inte Jocke minsann…Han överaskade mej. Älskar den mannen.

Jag hade svårt att bestämma vilket lack jag skulle ha på naglarna. Så jag målade med 4 olika dagen innan. Bara för att känna mej för och tanken var att jag skulle ta bort det sedan och bara måla med en färg. Men stress stress, det fanns det inte tid till så jag körde med olika färger på alla naglar. Hahaha. Jaja det är ju juletider och då är det okej att sticka ut med ”julgransfinanaglar”! Så det så! 😀

Skorna köpte jag i somras, 12 cm klackar. Men de har aldrig blivit använda. ÄLSKAR high heels. MEN jag är numera inte så van att gå i så höga smala klackar så jag fick grymt ont i fötterna. T o m blåsor på tårna. 🙂 Men jag satt ju inte still nåt heller, måste ju dansa när det är musik och fest. Ju! 😀 Hittade ingen bild på mina skor.

"AC" å jag skålar!

HÅRET. Jag klippte mej dagen innan festen och Kicki fixade fina lockar med plattång som hon ej borstade ur. Ni ska gå till Agaton Sax och klippa er hos Kicki om ni velar med frisörvalet. Hon är jätteduktig och kommer alltid med bra tips. 🙂 På natten sov jag med håret uppsnurrat i två ”snurredutter”. Ja som knutar helt enkelt. När jag släppte ut det mot kvällen så var håret lockigt och fick ordentligt med volym när jag borstade ut det. Sprayade sedan och kramade till lockarna, men tyckte att håret var lite FÖR yvigt så jag satt upp sidhåret med hårnålar. Hårnålar som åkte ur senare på kvällen när jag lekte rockstar. 😉

SMINK. Foundation och en jäkla massa krut runt ögonen och bara läppglans på läpparna. Glömde rouge. Funkade fint ändå! Hihi.

Jag har laddat in alla 160 bilder och börjat radera och redigera. 😀 Satan vad snygga kollegor jag har OCH roliga!!! Jag ska visa fler bilder sedan, när jag får tid. Men de flesta får nog bara vara för företagets ögon! 😉

Reneé, Ulrika åsså jag smilar upp oss för fotografen

Ja just det fredags vikt blev inte en sån stor besvikelse som jag trodde. Hade lyckas med att gå ner to m. Kan ju vara vatten eller i värsta fall muskelmassa 🙁 Väger i vilket fall 63,3 nu. Bara 5,3 kg kvar!!! Tjoho tjohi.

Nu dags för middag. KRAM

3 comments

 1. anna says:

  Vilken snygging du är:) Jätte fin:) Hoppas att du hade en toppen kväll, å nej man blir aldrig riktigt nöjd med sig själv tyvärr. kram

 2. maria says:

  Jättefin klänning! Lycka till med den sista vikt nedgången! tycker dock att du är fin precis som det ser ut nu! 🙂

 3. hos familjen vanlig says:

  Ser ut som en kul fest och så snygg du var! Önskar att jag gillade att klä upp mig men orkar liksom inte hela vägen utan det blir antingen snygga kläder eller bra frisyr – men sällan allt på en gång…. trivs bättre i gummistövlar o mysbrallor 🙂
  ha en go helg,
  kram j.

Lämna ett svar