FEM år!

Varning till känsliga läsare; det ni nu kommer att läsa är en kärleksförklaring och kan anses stötande för läsare som är allergiska mot ”gulligull”!  Ha ha ha.

Fem år sedan Joakim och jag blev tillsammans. Det började med en afterwork där folk droppade av och det bara blev vi två tillslut. Hoppsan va läskigt. Fem år sedan vi smög på arbetsplatsen med vår kärlek, eftersom vi inte ville att det skulle komma ut direkt. Himla spännande med hemliga möten, det borde man införa nu i den tråkiga vardagen. 😉 Fem år sedan som jag kände att Joakim var helt ”fel” kille egentligen, jag sökte ju en äldre man med barn redan. Han var ju fem år yngre och hade inga barn, bara jobbiga ex. Ha ha. Helt fel kille men oh så rätt! Det var en SÅ stark förälskelse som växte sej till stark kärlek. Det är verkligen beviset på att man inte kan gå singel och söka efter en viss typ. Jag tror inte att han spanade in fem år äldre två barns morsor heller. Ja förutom mej då! 😉 Vi är himla olika, men ändå väldigt lika och kompletterar varandra väldigt bra. Vi är envisa. Både han och jag har har väldigt livliga diskussioner ofta, ingen av oss är konflikträdda och älskar att diskutera och gärna ha rätt. Ha ha. Lite knäppa båda två med sjuk humor. Åh vad jag blir varm av kärlek bara jag tänker på honom.

Alltså jag tycker att han är så satans snygg!!! Sedan är han en helt underbar man som ställer upp på mej otroligt mycket. Jag behöver inte ens fråga efter massage, HAN frågar om jag har ont i axlarna igen och ger mej sedan massage. Eller fotmassage. Det har inte gått en vecka utan dessa massage-stunder. Jag är SÅ bortskämd. Jag vet.

Vi har varit tillsammans i fem år och har hunnit med att sälja hus och lägenhet, köpa hus, renovera och få tre barn på den här tiden. Jag har varit gravid 27 månader av våra 60 månader tillsammans och med tanke på hur jävla dåligt jag mår när jag är gravid så är det ett under att vi fortfarande är vänner över huvudtaget. Ha ha ha. Jag hinner inte mer än komma ner i min normala vikt förrän det har varit dags att bli tjock igen. Han har alltså sett mej överviktig eller gravid mer än normalviktig…kanske han börjar gilla att det är mer att älska? He he.

Han är en sådan man som själv ser att det behöver städas och han gör det också. Han fixar med allt som jag fixar med i hemmet, även fast jag sköter tvätt och matlagningen mer och den grova planeringen till allt från matplanering till barnkläder. Men han använder  dammsugaren oftare än vad jag gör. Han ger mej ofta sovmorgon och är med de större tjejerna så att jag och bebis får egentid. Det han verkligen är suverän på är att han ser MEJ mitt bland allt barnkaos. Ger mej komplimanger. Sedan kan vi ha himla ROLIGT tillsammans och det är superviktigt i ett förhållande tycker jag. Samma musiksmak har vi också och det är kul. och praktiskt.

♥♥♥♥Snygg, sexy, crazy, omtänksam, händig, orädd, snäll, surrig, rolig, envis, underbar pappa, fantastisk blivande man till mej….Jag älskar dej. Massor. DU gör mej lycklig♥♥♥♥

Våra fem år tillsammans ska vi fira med att farmor och farfar ska få vara barnvakt ikväll och tills i morgon. Ikväll ska vi ut och äta middag tillsammans. 😀 Ja bebis hänger med oss, men det är nästan som att vara barnfri för hon sover ju mest. Hihi.

11 comments

 1. Moster/syster Johanna says:

  På farfars födelsedag och namnsdag och allt!!!
  Grattis till er! 🙂
  Vi ses snart.

 2. Monica says:

  Grattis till er båda, jag tyckte det var kul att läsa allt gullgull:-). Och det finns sådana karlar men bara enstaka, jag tror han haft en utomordentligt bra mor så hälsa farmor:-) ja säkert far också så hälsa farfar med:-). Och du själv går säkert inte av för hackor heller, ni är så söta tillsammans på fotona där, grattis igen!

 3. jessica, mamma i Familjen vanlig says:

  Grattis!
  gillar gullgull så jag gillade absolut er historia, spännande med kärlek på jobbet oxå! Själv spanade jag länge på min 9 år yngre man innan jag vågade ta första steget, han var bara 23 och jag över 30 ju 🙂
  kram j.

 4. Katarina says:

  Grattis till era 5 år och särskilt grattis till dig som har fångat den perfekta mannen. =) Jag och min man träffades också på jobbet och försökte likt er smyga med vårt förhållande, men där slutar likheterna. 😀

 5. Lippen says:

  Stort grattis på 5-årsdagen snyggingar… å du minns väl vad jag sa då, för 5 år sedan Helena 😉 Nu kan jag ju säga… vad var det jag sa 😛 Love you both 🙂

 6. Carolina-mamma till småprinsarna says:

  Hihi!!Vad gulliga ni är 😀 Men du, det är lite samma känslor inblandade här, vi träffades också på jobbet å smög lite med det hela. Kanske därför det blir så mycket ungar?? 😀 Haha!!

  Kram på dig gumman

 7. Helena says:

  Lippen: tack för grattis! visserligen har jag dåligt minne, men det minns jag nog! 😀 vi måste träffas snart, måste intervjua dej om singellivet! Hehe. Löv ya!

Lämna ett svar