BVC, lunch på stan och födelsedagsfirande

Fatet föreställer ett hjärta. Ros, lykta och litet trähjärta i

Meya och jag var på BVC idag. Allt såg så bra ut. Nu väger hon 5 560 gram och är 61,5 cm lång.

Lilla söt och jag passade sedan på att åka till stan under tiden systrarna var på sina förskolor. Vi mötte upp Johanna, Theodor och Linus och gick sedan och åt lunch på Café Piccolo. De har en himla mysig barnhörna där barn med spring i benen kan leka.

Söta Theodor i lekartagen på Piccolo.

Sedan blev det spring på stan en stund innan det var dags att åka på förskolorna. Det enda som jag köpte var en present till Jocke. Som han ska få i morgon när vi firar fem år tillsammans.

Tiden knasade sej…Jag var på Tyras dagis 13.15 och kom nog inte därifrån förrän typ halvtvå…då borde jag redan varit på Bettys förskola och det är en bit att åka… Linus skulle bli avsläppt i stan och innan jag hann släppa av honom så rooopade Meya att hon inte tänkte vänta längre på att få mat. Så jag var tvungen att stanna för att amma. Ingen idé att ens försöka stressa då. Jag ringde Bettys dagis och meddelade att jag var på väg, bara lite sen… Blev nog 30 minuter, men men det gick ju det också. Jag har ju lämnat henne en timme senare flera gånger så det kan ju inte göra så mycket. Hoppas jag…

Tyra & Betty älskar vattenmelon!

Ikväll har vi varit till tjejernas farmor och farfar och firat svärfars födelsedag. Hipp hipp Hurra. Betty blev ledsen när vi skulle åka hem, men blev lite gladare när hon fick höra att hon skulle få åka dit i morgonkväll igen och dessutom sova över. 😀

Det söta fatet med ljuslyktan m.m. fick jag av Jocke på Alla hjärtans dag.

Ja men just. När jag var på Polarn och Pyret idag så kom det ju en gullig tjej fram till mej och talade om att hon brukar läsa min blogg. Vad kul att du gjorde det!!! Jag blev så himla paff så jag visste inte riktigt vad jag skulle säga, det är ingen som har kommit fram sådär förut. Eller nja…det är ju ganska många som har talat om att de har läst reportage i tidningen och känner igen mej därifrån eller brukar läsa bloggen, men då är det oftast bekantas bekanta eller i nån babysång, i jobbet osv. Aldrig nån på stan förut. Jag blev glad över allt snällt du sa iaf, tack för det! 🙂

I morgon ser tjejerna och jag fram emot en dag hemma hos Johanna och Theodor. Å sedan fira femårsdagen när Jocke slutat sitt jobb för denna vecka. 🙂 KUL fredag!

 

One comment

Lämna ett svar