F-n vad min OrbiTrek har fått jobba idag!

Betty och jag är sådär småförkylda idag och inte alls på topp. Det märks att hon också har ont i halsen. Jag som aldrig brukar ha ont i ryggen (men däremot jämt i nacke/axlar) har dessutom skitont i ryggen idag. Ja ni hör. Vi är sådär smågnälliga både hon och jag. 😀


Japp! OrbiTreken har fått jobba stenhårt i dag när Betty och nallen tränade! 😀

Förbränna fett samtidigt som man bygger muskler, smidigt och enkelt. Visst låter det fantastiskt? Men jag tror faktiskt att man bör använda den någon gång för att uppnå resultat…

Men nu står den inte längre ute i stallet, den står mitt i vardagsrummet och glor fult på mej. Den lixom säger ”Kom igen nudå slappis, nu har du chansen att få snygga former så att du kan sluta gnälla!”. Men jag bara låtsas som att jag inte hör den. Jag är ju SÅ förkyld idag. Ju. 😉

Nu är första steget taget, den är avdammad. Nu ska jag bli piggare och sedan ska jag visa den där maskinen hur snygga former man kan få! Hahaha.

Jag köper 38 i kläder nu och vissa är t o m för stora. Men enligt tabellen så är jag fortfarande storlek 40. ÄH ni kan få veta min vikt och mina mått. Vad spelar det för roll egentligen. Jag är 160 cm lång och ståtlig. Väger sexiga: 66,6 (sist jag kollade) Vill gå ner till min inskrivningsvikt som var 62 kg och sedan till min normalvikt som numer är ca 58 kg. (och inte 52 som när jag var runt 25). Jag vill inte bli för smal, men 58 kg med snygga muskler skulle vara perfekt. Det är mitt mål i alla fall.

Vill ni veta måtten efter 2 månader?  Jag mätte mej när Tyra var 8 veckor och sedan dess (på TVÅ månader alltså) så har jag minskat: (i parentes är dagens mått)

Under byst: – 7 cm (75)

Midja:  – 7 cm (77 -midjan ska vara 72 i storlek 38)

Höft:  – 7 cm (100)

Lår:  – 5 cm (57 på tjockaste stället)

6 comments

 1. A House With A View says:

  Men HALLÅ vad du är duktig!! Vad ska jag skylla på då? Jag som fick sista barnet för 11 år sedan, urk… Du både inspirerar och får mig att känna panik, haha. Men oj vilken skillnad – otroligt ju!!

  Stoor kramiz aka

 2. Viktoria says:

  Oj oj oj va underbart!!!
  Älskar att läsa när folk kommer ner i vikt… inte för att jag har något som helst i mot lite övervikt eller så, utan att jag glädjs för deras skull.
  Som biggest loser…. jag ser det mest för att se lyckan i deras ögon när dom gått ner flera kg på en vecka… otroligt!
  Å du, det är ett stort steg att få in en sån maskin… snart nog är du nog i gång på den de tror jag…. *pepar*
  Å tack för fin kommentar!
  Mvh Vickan

 3. Helena says:

  ha ha ha! jaa jag känner såå igen mig! =D Jag har också varit (är fortf) förkyld och har inte gjort nån kraftansträngning alls nu på över en vecka. Joo på jobbet gårman ju fram och tbx i korridorerna i snabb takt, men hemma har jag agerat soffpotatis =) Min Orbi Trek står här brevid mig och hånler. jag tänker att jag skaaa snart köra ett pass…bara jag blir piggare och förkylningen känns lättare. Men idag ska jag nog unna mig mycket kaffe och kanske köpa mig en bit mörk choklad 😉 Mums!!

  Krya på er! Kram Helena =)

 4. Helena says:

  Helena: Mörk choklad är underbart. Gud vad sugen jag blev på det nu!!! 🙂 Hoppas att du blir bättre snabbt och att träningslusten ramlar över dej
  KRAM

Lämna ett svar