En tålig bebis

Tyra kan ju inte bli annat än en mycket tuff och tålig bebis. Hennes storasyster ”leker” ju med henne hela tiden och det är ju ibland inte så lugna lekar.

Lillasyster kan ligga på golvet på en filt och Betty kan tycka att det är bra att köra med bilar -över Tyra. Eller varför inte leka med dockor och gärna lasta alla dockor PÅ Tyras huvud.


När hon satt i babysittern här om dagen och jag fixade mat så såg jag helt plötsligt att Tyra hade en plastskål som hatt… 😀  Jag borde ha tagit en bild, men jag tog bara bort skålen snabbt och där under satt en liten bebis och skrattade.

Mina bus-döttrar sitter i gungstolen!

Det är ingen tvekan om att Betty verkligen tycker om sin lillasyster. Hon är väldigt mån om att springa och ge henne nappen och pussa och klappa på henne. Kärleken verkar vara ömsesidig för så fort Tyra får syn på storasyster så spricker hon upp i ett stort smile.

Min FINA SNÄLLA COOLA SÖTA TUFFA LILLA STORA DUKTIGA tjej!

De här systrarna kommer nog att få mycket skoj framöver. Med en hel del bråk är jag rädd. Syskonkärlek. 🙂

11 comments

 1. Lillasyster Johanna says:

  Haha, såg det här inlägget nu. Bättre än ett mms ju! 😉
  Nu ska vi ut och gå med bärsjalen.
  Pussa söttjejerna!

 2. CiliaH says:

  Kan tänka mig att de kommer att få en massa skoj genom åren 🙂

  Synd det inte blev något foto på tösen när hon hade skålen på huvudet. Det hade jag velat se!

  Kram

 3. Erika says:

  hehe, ja de blir nog rätt tåliga 😉 Ludde får ta en del ”smällar” här han med. men ännu inget allvarlig mer än att Elwira leker lite med honom med 😉

  kram!

 4. alegni says:

  åh, vad roligt de kommer att ha när de växer upp. always there for each other. det är något jag gått miste om, om det gör mig litet ledsen varje gång jag tänker på det.
  hoppas ni får en mysig helg, du och din gulliga familj.
  kram
  ingela

 5. sandra says:

  Edvin får tåla en del med Alvin, fast han skrattar oftast fast ibland tycker jag det går lite långt även om Edvin inte verkar bry sig 🙂

 6. Camilla says:

  Halloj! Alldeles för länge sedan jag var här…det har hänt en del förstår jag och jag har massor att läsa i kapp 🙂 Va fina de är dina små/stora flickor och det är nog ganska normalt att nr 2 (eller 4) blir ganska tålig 🙂 Det skall faktiskt komma en nr 5 (nr 3 för mej) till Holm i januari – detta är väl bla ett av själen till att bloggandet fullständigt avstannade i början av sommaren 🙂 Det blev liksom så mycket annat som blev så mycket viktigare när det nu äntligen visade sej att det håller den här gången!

  Visst hade det varit super fint med tegel på ert vackra hus.

  Hoppas allt är bra med dej och er?! Verkar som det går bra med hönorna?

  Stor kram
  Camilla på Holm

 7. Lockeby Gård says:

  Vilken härlig gård ni har! Vi har också en höna som ruvar. Nu börjar jag undra om det är några ägg alls som är befruktade. Hon är ihärdig. Hon får några dagar till men vad gör man sen…

  /J

 8. Ulrika Hallqvist says:

  Syskonkärlek är härligt, dom kommer att ha nytta av varandra. Jag har 3 barn tätt, idag 6, 4 och 2 år. Fullt ös hela tiden, ibland bråkar dom så man får fnatt…men det är stunderna när de kramar varandra och kärleken bara lyser om dom, som man minns bäst, eller hur!!!! så kul att se så fina syskon =)

 9. Helena says:

  Ulrika: Roligt att ha barnen tätt! 🙂 Ja det är härligt när de är vänner. Men jag förstår att man kan få fnatt när de bråkar! 😀 KRAM

Lämna ett svar