En ny klänning från mom2mom

060052

Fembarnsmorsan poserar! 🙂 Okej jag måste börja med att be om ursäkt för dåliga bilder. Hahaha. Alltså jag fotar ju hur mycket som helst på andra/annat. Men helkroppsbilder på mej är det inte ofta jag tar. Dessutom så gillar jag inte att stå i trappan eftersom folk tror väl att det är dags att skura trappan någon gång hehe. Men jag vet inte vad tidigare ägare gjort- Huset är från 1887 så de kan ha hunnit med vad som helst. I vilket fall som helst så ska vi slipa trappan och fixa det där framöver, det går tyvärr inte att skura bort. Men till er som hakar upp er på spegeln…jo där kan man putsa bättre! 😉 (tyckte den såg ren ut, men bilderna motbevisade mej)

SÅ nu har jag gnällt och förklarat tillräckligt. Jag tröttnade på tajta fodral (eftersom jag inte gått ner alla kilon än) och beställde mammakläder -en  mammaklänning! Ja ni läste rätt. Även fast jag inte är gravid! Mom2mom har så många fina kläder som även passar efter graviditeten. Jag har gjort klänningen snäppet finare med höga klackar och bredare skärp.

Det medföljer ett skärp också och med stövlar kan det se ut så här:

035038

Jag är 160 cm och beställde storlek 36.

Klänningen var så skön! Lite stora fickor kan jag tycka, men jag förstår ju idén om man har bebismage, apropå bebismage:

064

Jag pulade in en filt under klänningen och Tyra kom och undrade vad jag gjorde. ”Jag låtsas att jag har en bebis i magen” ”Jaha, jag är två år!” sa Tyra och visade två fingrar. Hahaha.

Beskrivning från

mom2mom.se

En stilren amningsklänning med amningsfunktion och påsydda fickor. Passar utmärkt till festsammanhang, arbete såväl som till vardags med tjockare strumpbyxor. Det stretchiga bältet som knäpps över magen hålls fast med en bredare häll på baksidan och kan justeras beroende på magens storlek. Klänningen passar därför också utmärkt efter graviditeten.

 

5 comments

Lämna ett svar