En liten liten regnig skitdag som snart är slut

Hej på er! Hur har ni haft det idag? Bättre än min dag hoppas jag. Jag har verkligen inte haft en bra dag. Som gravid mår jag ju sällan bra, men det finns ju bättre och sämre dagar. Idag var det en sämre dag. Regnar gör det också. Bebisen är säkert död där i magen. Ful är jag också. Och fet. Det är väl ingen bebis i rumpan/brösten/låren!? Vill inte gnälla hela tiden heller, men jag måste bara säga -FY FAN! Nu på kvällen så mår jag bättre iaf. Alltid något.

Så här glad är jag inte idag! 🙂 Bilden är från häromdagen, sitter i min nya klänning från Lindex som jag köpte på rea (ingen gravidklänning).

Jag har mått illa, varit sjukt trött, yr, ont i skallen och haft NOLL ork. Jag sov mitt på dagen och efter det så blev det bättre med illamåendet iaf. Jag borde ha tagit tag i tvätten, eller gjort nåt kul med döttrarna men har inte gjort någon nytta alls. Förutom att vi lagade middag tillsammans förstås och målade en sväng med tjejerna.

Jag har mer sett ut så här idag. FUCK OFF! 😉

Det är jobbigt för mej, men männen som lever med de gravida kvinnorna som inte mår bra gör det jäkligt bra de också tycker jag. TACK för att du är så gullig mot mej Jocke, även fast jag knappt har orkat le! Nu ska vi snart se på film och dippa morötter och gurka. Njuter av att barnen sover faktiskt. Ja man får säga så.

Tack till all er pepp angående ”3 barn på 3 år” också. Det är sådana här dagar då man inte orkar nåt som man verkligen behöver läsa era fina kommentarer! 🙂 KRAM

6 comments

 1. Mamma Russin says:

  Oj så jag känner igen mig i dina ord!! Alltihopa faktiskt utan att bebis är död i magen för här sparkar de i magen.. 🙂

  Men börjar tro att kanske en tvilling har trillat ner i låren eller upp i hakan för där växer det, hahaha.. 😉

  Kram på dig

 2. Mamma Russin says:

  haha, såg precis din kommentar.. jag är ju med en ung snygg 72a.. 😉 men något äldre än dig då för jag fyllde 39 i juni.. 😉

  kände på mig att du hade en bra årgång.. 😉

 3. A House With A View says:

  Ja visst känner man igen sig i det där, allt är fel vissa dagar – helt klart!! Man är både fet, ful, gammal, kass, fel, trött, ”sleten” och totalt missanpassad, haha. Men som svar i förra inlägget tycker jag att samhörighet och förhållningssättet gentemot varandra är avgörande för hur allt går i svåra (jobbiga) tider! Det är lätt att gå händelserna i förväg och tänka de värsta scenariorna, hur jobbigt allt kommer att bli etc, men det är ju inte säkert att verkligheten ens kommer i närheten av det tänk du har idag! Mitt tips, när allt känns som jobbigast, är att skingra tankarna, avled dem, gör något du gillar att göra! Jag tror det kommer bli helt idylliskt för er familj ute på landet (med undantag förstås då alla får magsjuka samtidigt, haha).

  Stoooooooooooooooooooor kraaaaaaaaaaaaaam aka

 4. Grodmamman says:

  Först måste jag säga att du är väldigt fin, även om du själv tycker att du är fet och ful!;)
  Klart att ni kommer att klara ”3 barn på 3 år”. Självklart kommer det att bli tufft emellanåt, men det är det ju för de flesta småbarnsföräldrar. Tror att det gäller att prata med varandra hela tiden och våga säga vad man känner istället för att gå och hålla allt inom sig. Vilket jag är jätte dålig på periodvis och jag har tyvärr inte någon tankeläsare till man!:)
  Ta hand om dig!
  Kram

Lämna ett svar